Algemene Leden Vergadering

Dinsdag 22 januari is DE dag dat dan eindelijk de ALV wordt gehouden. Gelukkig is er van uitstel geen afstel gekomen 😉 Van 19.30u tot 22.00u kun je het Bestuur aan een spervuur van vragen onderwerpen en je mening geven over wat je wel en niet goed vindt aan het gevoerde beleid.

Uiteraard zullen ook de financiën van de vereniging in grote lijnen besproken worden en zullen de vragen die daarover bij jou leven beantwoord worden. Voor degenen die op de details van de jaarrekening in willen zoomen is er een aparte bijeenkomst. Datum en tijd zijn na te vragen bij Marco van Lent.

Daarnaast zal er een presentatie zijn over de beoogde organisatiestructuur van de vereniging. Maanden is daar door een klein gezelschap aan gewerkt en zij zullen nu een tipje van de sluier oplichten. Daarna kunnen de aanwezigen er hun mening over geven.

Ben je dus nieuwsgierig wat het allemaal inhoudt? En draag je de vereniging een warm hart toe? Kom de 22e dan meepraten en meedenken.

De ALV is voor alle leden van 13 jaar en ouder, ouders kunnen de jongere leden vertegenwoordigen. Komende week zullen alle leden de stukken per mail ontvangen.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email