Atomium DA1 – Hillegom DA1 zondag 23 februari ’20

Op een druilerige zondag stap je met je teamgenoten in de auto en vertrekt vanuit Hillegom naar Rotterdam om daar in sporthal de Enk een handbalwedstrijd te spelen.
Ondertussen waai je met windkracht 8 via de A4 Rotterdam binnen en denkt, dit zit al mee, de wind dan.
Je stapt met positieve gedachtes de sporthal binnen want in december heb je met je team tegen Atomium DA1 je eerste en tot nu enige punt binnengehaald (eindstand 22-22) dus dat biedt perspectief !
Als je dan in de tweede helft op een bepaald moment naar het scorebord kijkt en je ziet het 23-6 voor de thuisspelende ploeg staan denk je toch; waar ging dit mis ?

En dat is het moment waar uw vertrouwde verslaggeefster inspringt:
De wedstrijd in december kwamen we de meiden van de B tekort omdat zij zelf moesten spelen, gevolg geen Cianka in het doel maar Esmee die prima stond te keepen, met haar kan je gewoon thuiskomen,  maar die ik ook heel graag in het veld zie spelen.
Ook Elodie en Megan mis je dan niet alleen als extra wissel maar ook de inbreng, zij nemen toch regelmatig hun doelpuntje mee.
Maar goed tegenpartij blij met hun eerste punt en wij noteerde al 23 februari in onze agenda voor de return, deze zou anders gaan.

Nadat door uw verslaggeefster het “statieportret” van de dames was genomen gingen de dames goed van start en binnen een korte tijd stond Atomium voor met 8-0….

Mooie acties en de verdediging stond weer als een huis ! Het was een lekkere wedstrijd om naar te kijken.
Ondertussen werden er diverse actiefoto’s gemaakt hoewel er van de 300 foto’s er een kleine selectie is overgebleven welke nog moeten worden bijgewerkt voordat het ook echt toonbaar is.
Bij thuiskomst is het fototoestel opnieuw geïnspecteerd door de montage-afdeling en is er e.e.a. ingesteld waardoor er betere foto’s kunnen worden gemaakt inclusief opdracht : morgen tijdens de training even uitproberen !

Een compliment voor de dames van Hillegom die tot het einde toe bleven handballen en bleven proberen i.p.v. er met de bekende pet er naar te gaan gooien.
Topscoorster van de dag is Chayenne die na haar verjaardagsfeest prima op schot bleek te zijn met 11 doelpunten.
Naomi Slotboom houdt van bakken die heeft, volgens het wedstrijdsecretariaat waar we nooit aan hoeven te twijfelen, doelpunt 30 en voor de zekerheid doelpunt 31 gemaakt.
We zien de taart graag tegemoet ! Vers en zelfgebakken !

De volgende wedstrijd is 29 maart in Schiedam tegen Ventura en dan zit het zaalseizoen er voor de dames er weer op.

Uw verslaggeefster

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email