Bericht vanuit LIEF & LEED

Afgelopen week zijn bij ons een aantal LEED zaken aangemeld en één LIEF mededeling!
De LIEF mededeling is de geboorte van Finn en deze was al eerder in de Flits vermeld. Het kadootje is zondag overhandigd.
Het LEED is Annemarie van Duren met letsel aan haar rechter knie. Vanuit de club genoeg kadootjes ontvangen in de vorm van het aanbieden van krukken!
Ron Bohnen heeft ruzie gehad met de zwaartekracht omdat een zijwind hem van zijn fiets heeft geblazen! Enig letsel viel hem helaas ten deel.
Nevin van der Vliet heeft een gebroken neus opgelopen en dat is best lastig als je onze jeugd moet fluiten!
Vanuit de LIEF & LEED club hebben wij een ieder aandacht geschonken middels een kaartje. Ook zijn wij te volgen met een vlog op de AtomiumFacebook-pagina
Voor een ieder snel herstel gewenst en veel geluk voor het kersverse gezin van Bart, Lindsey en Roan.
Namens LIEF & LEED
Sandra en Desiree

Vanuit de recreatiesport kwam er ook een Lief&leed-bericht. Truus Dubbeldam, onze oudste deelneemster van het koersbal (92 !!!)  en ook überhaupt ons oudste lid, is tijdelijk opgenomen.  Truus is een tijdje terug gevallen en had haar botten daardoor zwaar gekneusd. Na het een tijdje thuis geprobeerd te hebben bleek revalideren in De Elf Ranken in Barendrecht toch beter. Natuurlijk hopen wij dat ze snel herstelt en dan hopelijk ook weer een balletje mee kan gooien. 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email