BeweegPlus, een nieuw sportmoment aan de Sparrendaal

De 2 afgelopen seizoenen hebben wij de activiteit Bewegen naar Werkervaringsplaatsen van Rotterdam Sportsupport aan de Sparrendaal gefaciliteerd. De deelnemers werkten daar aan hun dagritme, aan hun conditie en kregen voorlichting over diverse onderwerpen die o.a. met vrijwilligerswerk en gezondheid te maken hadden.

Aan het einde van het project hebben veel deelnemers aangegeven te willen blijven samenkomen en te sporten.  SportSupport heeft ons toen gevraagd of we hier een vervolg aan konden geven. Na een paar keer bij elkaar gezeten te hebben is er besloten om per dinsdag 28 augustus te starten met deze nieuwe sportgroep. Er zal gesport gaan worden op de dinsdagmorgen van 9.30u tot 11.00u en op de donderdagmorgen van 9.30u tot 11.00u. De groep heeft de naam BeweegPlus meegekregen, een concept dat Rotterdam Sportsupport bij meerdere verenigingen uit wil gaan rollen. De contributie zal dezelfde zijn als die voor het Seniorensportuurtje: €10,10 per maand (voor 1 ochtend) of €3,30 per keer.

Uiteraard staat dit sportuurtje ook open voor anderen naast de huidige deelnemers. Seniorleden, familieleden, Atomium-fans, maar zeker ook wijkbewoners: iedereen is van harte welkom. En ondanks dat de contributie gelijk ligt aan die van het Seniorensportuurtje, het tempo ligt binnen deze nieuwe groep op een heel ander niveau. Hoger dus 😉 Was je tot nu toe nog niet toe aan het Seniorensportuurtje, dan is deze nieuwe groep misschien wel iets voor jou. Kom gerust een keertje kijken!! Meer info is te verkrijgen bij Marijke Bohnen: recreatiesportatomium61@gmail.com

Voor deze groep zijn we ook op zoek naar iemand die naast Piet, die de kantine opent en sluit en de koffie verzorgt, een praatje met de deelnemers kan maken en hen daar waar nodig iets kan vertellen over instanties en andere organisaties. Je moet dus een beetje verstand hebben van de sociale kaart. Lijkt dit je wel wat meldt je dan ook aan bij Marijke Bohnen.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email