BeweegPlus vergoed via VGZ

Met het Rotterdampakket van VGZ kun je als verzekerde via het preventiebudget 16 weken komen sporten bij onze BeweegPlus-groep ZiB (Zuid in Beweging).

In de sportwereld is het een unicum dat een sportactiviteit bij een vereniging door een zorgverzekeraar vergoed wordt. Het Bestuur is er dan ook trots op dat RotterdamSportSupport dit mogelijk heeft gemaakt voor deze activiteit bij onze vereniging. Want we houden er van om mensen aan het sporten te krijgen en te houden. We weten namelijk als geen ander wat sporten voor je kan betekenen op het gebied van je fysieke en mentale fitheid. Fijn als meer mensen dit kunnen gaan ervaren. 

Dus ben je in 2019 verzekerd via het Rotterdampakket? En wil (of moet) je in het nieuwe jaar meer gaan bewegen? Kom dan een keertje kijken op de dinsdag- of donderdagmorgen van 9.30-10.30 bij ons aan de Sparrendaal 91.  Het sport- en spelaanbod is laagdrempelig, in groepsverband maar toch heel persoonlijk. Een professionele trainer begeleidt de training en kijkt met jou wat haalbaar is.
Voordat je je aanmeldt mag je altijd eerst een keertje meedoen om te kijken of het wat voor je is. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Bohnen (06-48230585) of Antoinette Akkerman (06-84899398) of stuur een mail naar recreatiesportatomium@gmail.com

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email