Check-up van de NAW-gegevens

Bij het nalopen van de ledenlijst bleek dat onze leden (en dan mn de handballeden) nogal slordig zijn in het informeren van de ledenadministratie als er iets in hun gegevens veranderd, zoals bij een verhuizing. Ook veel e-mailadressen staan al zo lang op de lijst dat wij ons afvragen of die nog gebruikt worden. 

Nu zul je denken ‘Ja en, ze weten me toch te bereiken?’ Niks geen ‘Ja en’, adressen zijn belangrijk als we een beroep moeten doen op de ongevallenverzekering. Want van Pietje die op adres x geregistreerd staat, maar in werkelijkheid op y woont, kan de verzekeringsmaatschappij niet uitgaan dat het dezelfde persoon betreft. En een juist e-mailadres is belangrijk als het Bestuur een belangrijk (vertrouwelijk) bericht aan alle leden rond wil sturen. Dus het bestuur vond het tijd om de lijst te updaten en is op zoek gegaan naar iemand die daar werk van wilde maken.

Gelukkig heeft het Bestuur René Lagendaal (één van onze oud-voorzitters) bereid gevonden om de lijst na te lopen en bij de leden te informeren of de gegevens nog kloppen.  Het kan dus zijn dat je binnenkort een belletje/appje of een mailtje hierover krijgt van René. Wij hopen uiteraard dat je hieraan je medewerking zult geven. 

Namens het bestuur,

Marijke Bohnen

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email