De goed begin van dit jaar brunch

De “eindejaarsactiviteit” van de recreatiesportafdeling van 2017 werd uiteindelijk op 4 februari van dit jaar gehouden. In de vorm van een brunch. De laatste keer was alweer 3 jaar geleden, dus dat kon wel weer in de herhaling.

Een uitnodiging ging niet alleen naar de leden van het seniorensportuurtje, de koersballers, tennissers, kombifitclub en nordic walkers, maar ook de scheidsrechters en ereleden en leden van verdiensten waren uitgenodigd.

 

Eind januari stond de teller van aanmeldingen pas op 26!, maar dat zegt nog niet zoveel. Dat bleek wel op vrijdag de 2e februari. Wim, Bas en Ger zorgden vast voor de juiste tafelschikking en moesten toen voor 50 zitplaatsen zorgen!

Inmiddels werden tassen met boodschappen de kantine binnen gedragen.
Zaterdagmorgen waren we met 8 man/vrouw al vroeg present om de nodige voorbereidingen te treffen. Zondagmorgen hetzelfde.
Vanaf 10.30u kwamen de deelnemers binnen en kon de deelnemerslijst op aanwezigheid afgevinkt worden. Ja, en toen een aantal die niet op de lijst stonden. “Heb jij ons niet aangemeld dan?”, tegen een medetenniser. Nee dus, maar geen probleem. In tegendeel, zo waren heel gezellig van alle groeperingen mensen aanwezig.

Stoelen genoeg en uiteindelijk nog een 3-tal dat om diverse redenen niet kon komen, zodat we met 53 deelnemers aan de brunch konden beginnen.
Het was niet alleen een gevarieerd gezelschap op het terrein van sportieve activiteit, maar ook in leeftijd. Van 23 tot 93 jaar!
Op zeer relaxte wijze werden de diverse gerechten van het buffet genuttigd. Daarna nog een gezellige nazit waar ook de sjoelbak aan te pas kwam.

Nadat iedereen – onder het uiten van de nodige complimenten en bedankjes – vertrokken was, kon het opruimen beginnen en was de kantine tegen 15.00uur weer alsof er niets gebeurd was.
Met dank aan de gezelligheid van alle deelnemers en aan de helpende handen die het allemaal mogelijk maakten van : Nel, Ria, Marijke Bu, Rinske, Wim, Bas, Marijke Bo en Vera. En – zeker niet te vergeten – dank aan Rinske, Ria C en Monica voor het grillen, braden en bakken van resp. de kipsaté, gehaktballetjes en appeltaart.

Tot de volgende activiteit
Sari

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email