De Kerstborrel

Ieder jaar doen de dames van de recreatiesport wel iets rond de kerst of oud&nieuw organiseren voor alle recreatiesporters, scheidsrechters, ere-leden en leden van verdienste. Meestal met een buffet met heeel veeel lekker eten.

Dit jaar een andere opzet. Om het de dames wat makkelijker te maken (jaja, de leeftijd gaat ook meespelen 😉 ) ‘slechts’ wat borrelhapjes en gezelligheid.

Maar wie onze dames kent weet dat die borrelhapjes waarschijnlijk de hoeveelheid eten van een buffet zouden gaan evenaren. En om het niet een te dooie bedoening te laten worden werd ook nog de band Ongeregeld ingehuurd. Zooitje Ongeregeld mocht je niet zeggen, maar ……… dat leek het wel 😉 Zonder gekheid, het was een leuke bijzondere band met een gitarist van 87!! jaar oud, met bijzondere meereizende fans en met leuke muziek die er voor zorgde dat men in een gezellige ambiance met elkaar kon bijkletsen, een hapje kon eten en …. jawel….de voetjes gingen ook nog van de vloer. Na de hapjes en de muziek kwam er nog soep met brood. Wel wat twijfelachtig, want als dessert??!


Rond 20.00u kon de organisatie, na een paar lange dagen van voorbereiding, terugkijken op een geslaagde eerste Kerstborrel. Tijd voor de bank met de voetjes omhoog!

Voor een foto-impressie van deze activiteit klik hier.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email