De nieuwe keuken

Wat was dat een verrassing toen in september de telefoon ging! Met onze inzending waren wij door de VriendenLoterij benoemd tot ‘Club van de Week’. Hiermee ontvingen wij een flink bedrag van €10.000,= voor een nieuwe keuken. Een keuken waar straks de deelnemers van Zuid in Beweging weer wekelijks een lunch voor wijkbewoners kunnen klaarmaken en een keuken waar Marijke Buter straks weer uren achter haar tosti-ijzers kan staan. 

Helaas kon de cheque door de Corona-maatregelen niet op de vereniging overhandigd worden, maar is hij bij een bestuurslid thuis bezorgd. 

Inmiddels is de keuken besteld en nu is het wachten op een berichtje van de leverancier wanneer hij geplaatst gaat worden. Spannend !!!

Deelnemers van de VriendenLoterij, bedankt! 

 

‘Club van de Week’
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen in aanmerking komen voor deze titel door een aanvraag voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden in te dienen. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.vriendenloterij.nl/clubs

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Meedoen?
Bij VriendenLoterij Bingo maken deelnemers wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere mooie (geld)prijzen. Als loterijdeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Je kunt bijvoorbeeld ook meedoen voor ons kluppie Atomium’61!  Ook als je al meedoet kun je Atomium’61 alsnog als goed doel kiezen. Minimaal 40% van je lotprijs komt ten goede van de vereniging. Kijk voor meer informatie of om mee te spelen op www.vriendenloterij.nl  en op https://www.vriendenloterij.nl/organisaties/clubs-verenigingen-en-stichtingen.htm

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email