De nieuwe vloer

Maandag 20 januari was het dan zover. De vervanging van de vloer in de kantine ging beginnen.

Daaraan was een heel traject vooraf gegaan van financiën zoeken, een bedrijf zoeken, afspraken maken, een planning maken en last but not least, de te betegelen ruimtes leeg halen. Wie nu in de kleedkamers komt denkt bij Stiefbeen en zoon terecht te zijn gekomen 😉 

De mannen van tegelzettersbedrijf Steevens zetten er de vaart achter.  Hadden zij anderhalve week gepland om de klus te klaren, afgelopen maandag werden de laatste werkzaamheden al afgerond. 

Op Facebook en Instagram zijn al wat foto’s gepost, maar hieronder voor de mensen die dat niet hebben gevolgd een kleine foto-impressie. 

Het resultaat was halverwege al geweldig. De beige en bruine tegeltjes waren al van ons netvlies verdwenen 😉

Als laatste werden er nog op alle witte muren plinten geplakt

Helaas zit het werk er nog niet op. Deze en de volgende week moet alles stofvrij gemaakt worden, moet alles, maar dan ook werkelijk alles,  gesopt worden en moeten alle schoongemaakte kasten en stoelen en tafels weer op hun plek gezet worden. Kasten moeten weer gevuld worden en de kleedkamers en de oude bestuurskamer moeten weer opgeruimd worden. Er is dus nog zat te doen voordat alle (sport)groepen weer gebruik kunnen maken van de kantine. 

Gelukkig zijn er al wat mensen waar we bij deze klussen op kunnen rekenen, maar dat zijn nog er lang niet genoeg !!

DUS HEB JIJ WEL EEN UURTJE TIJD OM TE KOMEN HELPEN, GEEF MAURICE (06-46756624) OF MARIJKE (O6-48230585) DAN EEN SEINTJE. KOMEND WEEKEND NA OF VOOR JE WEDSTRIJD SAMEN MET EEN PAAR TEAM-GENOTEN IS NATUURLIJK  EEN HELE GOEDE OPTIE !! En dat geldt ook voor de ouders van onze jeugdteams: kom als het even kan even helpen.  

Stel ons niet teleur en meldt je aan. 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email