De ziekenboeg

Het is al weer een tijdje geleden dat we bericht hebben over de geblesseerden binnen de vereniging. Niet omdat die er niet waren, maar omdat het niet altijd bij de redactie bekend is wie er geblesseerd is en wat er aan de hand is.

Bij de handballers zijn het Martin Chrispijn en Berry Brugman die al een hele poos langs de lijn staan. Berry ivm zijn knie en Martin ivm één van zijn ogen.

Sjoerd Snijders heeft een tijdje met zijn hand in het gips gelopen, maar is nu weer hersteld; Nevin van der Vliet had zijn knie geblesseerd, maar is gelukkig ook al weer zo ver dat hij weer mee kan spelen; Karlijn Tijsma is door haar knie gegaan en is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld; Manouk Bohnen heeft tijdens een wedstrijd haar middenhandsbeentje gebroken en kan voorlopig ook niet meedoen; Esméé Dorchain heeft een ongelukkige beweging gemaakt en heeft daardoor haar knie geblesseerd;  Arco Goppel , één van onze scheidsrechters, heeft ook last van zijn knie en Sandra Chrispijn heeft last van waarschijnlijk een hernia.

En dat waren slechts de leden van de handbalkant.

Bij de recreatiesporters heeft Ria Chrispijn een nieuwe heup gekregen en hebben Frans en Connie de Beer beiden een ingreep in het ziekenhuis ondergaan. 

Voor iedereen die nu nog in de lappenmand zit: VAN HARTE BETERSCHAP !!

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email