Een drukke zaterdag

Zaterdag hebben we met een flinke groep leden en andere belangstellenden het Nieuwe Jaar ingeluid.

Na de jaarlijkse speech van de voorzitter werden er drie nieuwe Leden van Verdiensten benoemd.

Ron Bohnen omdat hij al vanaf jonge leeftijd jeugdteams heeft getraind en gecoacht en ook de selectieteams onder zijn hoede heeft gehad. Terugkijkend heeft hij bijna alle leeftijdscategorieën wel een keer getraind tijdens zijn trainersloopbaan.  Daarnaast heeft hij als technisch man van het JB een aantal jaar het jeugdkader begeleid en staat hij altijd klaar als er geklust moet worden op en rond de Sparrendaal.

Wim van Pelt omdat hij >10 jaar een Bestuursfunctie bekleed heeft als voorzitter TC  en daarmee dit seizoen gestopt is. Daarnaast is hij al jarenlang scheidsrechter, scheidsrechterscontactpersoon en wedstrijdsecretaris Senioren en AJeugd. Ook is hij contactpersoon richting de ‘ketelman’ en de mannen van de gemeente die het onderhoud van het groen op de Sparrendaal doen. Kortom, Wim is altijd ‘doende’.

Als derde persoon werd André Brugman benoemd als Lid van Verdienste. Dit omdat André een flink aantal jaren als CC-man van het JB een belangrijke rol heeft gespeeld in het drukke jeugdactiviteitenprogramma en daarbinnen onmisbaar was door zijn technische knowhow en snufjes en op een perfecte wijze de jongelingen wist aan te sturen. Daarnaast is André de man van het internet en adviseert en denkt mee met de PR&communicatiegroep. Mede door zijn inbreng is de vereniging klaargestoomd voor het digitale tijdperk.

Daarna werden er 2 Wimmen bedankt voor hun inzet voor de realisatie van de 2 nieuwe kleedkamers. Wim bedankt !

Ondertussen hadden de DCj hun eigen winters teamuitje; schaatsen, broodjes knakworst eten en een spelletjes avond! Dat zij een geweldige tijd met elkaar hebben gehad kun je wel aan de foto’s zien 🙂

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email