Hoe betalen we dat?

Misschien heb je ze al gezien? De 2 nieuwe fitnesstoestellen? Deze zijn ter vervanging van de apparaten waar geen beweging meer in te krijgen was. Misschien denk je dan ‘zonde van ons geld, kunnen we daar niets beters van doen?’ Dat zou kunnen, ALS we het zelf zouden moeten betalen. Maar door subsidieregelingen aan te spreken kost het ons praktisch geen cent.

En dat is niet het enige ‘project’ waarvoor we subsidiegevers en fondsen hebben aangeschreven. 

Zo wordt er op dit moment gewerkt aan de vervanging van de boeiboorden, het verven van wat kozijnen en vervanging van de ketel. Dit allemaal via een éénmalige onderhoudssubsidie. 

Ook de LED-verlichting die in november op het hoofdveld de huidige lichtbakken gaat vervangen, wordt voor het grootste gedeelte betaald uit gemeentelijke en landelijke subsidieregelingen. 

Het vierde project is de vervanging van de vloer in de kantine. Want zoals je wel al opgevallen zal zijn, daar springen de stukken vanaf. En aangezien er door de recreatiesporters standaard of met slecht weer binnen gesport wordt wilden we daar graag wat aan doen zodat bv de peutertjes zich niet openhalen aan de kapotte tegels. Inmiddels is er al zo veel geld toegezegd dat we de opdracht om de klus in december/januari uit te voeren hopelijk binnenkort kunnen gaan plaatsen. 

Dus je ziet, het bestuur (ism de erbij betrokken vrijwilligers) zit op dit gebied niet stil en doet voor de grote projecten daar waar het kan een beroep op subsidies en fondsen. Want van ‘ons eigen geld’ kan dit allemaal niet betaald worden.  

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email