Hulp gezocht !!

Wij zijn gevraagd door Humanitas, de welzijnsorganisatie in Vreewijk,  om in de zomervakantie een aandeel te leveren aan de Zomercampus010 die aan alle Rotterdamse kinderen uit de groepen 3 t/m 7 wordt aangeboden. Kinderen kunnen aan 3 blokken van 2 weken meedoen. Uiteraard zijn onze jeugdleden die in Vreewijk wonen ook van harte welkom.

De bedoeling is dat er op minimaal 2 dagen per week (hopelijk 4 dagen als we genoeg medewerkers kunnen vinden) op ons terrein diverse sportactiviteiten worden georganiseerd. Waaronder natuurlijk ook handbal. Het is dus een uitgelezen kans om kinderen uit Vreewijk kennis te laten maken met onze mooie sport en onze vereniging. 

Daarvoor zijn we op zoek naar handbaltrainers en naar mensen die op de dagen dat de Zomercampus010 er is, de accommodatie kunnen openen en sluiten en hand- en spandiensten kunnen leveren. De bedoeling is dat er een rooster gemaakt wordt. 6 weken 4 dagen aanwezig zijn is namelijk gekkenwerk voor 1 persoon 😉  Dus hoe meer mensen zich aanmelden, des te minder vaak is iedereen aan de beurt.  

Voor iedereen is er een passende waardering dmv een vrijwilligersvergoeding en/of een kadobon per dag(deel).

Je kunt je aanmelden bij Marijke Bohnen: recreatiesportatomium61@gmail.com / 06-48230585

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email