Meedoen?

Voordat je besluit lid te worden mag je eerst een aantal keer gratis meedoen. Hiervoor kun je gewoon naar een training of sportuurtje komen en je melden bij de trainer. Als je alleen wilt kijken, dan mag dat natuurlijk ook.

Inschrijven

Wil je lid worden? Download dan één van de inschrijfformulieren met toelichting. Vul het formulier in en mail deze naar: Steve de Bruin

Kortingsregelingen

In een aantal gevallen kun je korting krijgen:

  • 3e lid uit één gezin: 50% korting

  • Studenten van het MBO, HBO en WO die zich als nieuw lid inschrijven krijgen op vertoon van hun studenten-OV-jaarkaart of het inschrijfbewijs van de opleiding gedurende het eerste jaar 50% korting op de contributie.

Denk je om een andere reden in aanmerking te komen voor korting, neem dan even contact op met het bestuur.

Jeugdleden kunnen via de sportleerkracht op school of via een maatschappelijk werk(st)er of gezinsbegeleids(t)er een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie bij het Jeugdsportfonds Rotterdam. Dit geldt ook voor jeugdleden t/m 17 jaar met een beperking.

Volwassenen met een beperking met een minimum-inkomen kunnen bij SportMEE (tel. 010-2821111 of sport@meerotterdam.nl) een aanvraag doen voor (financiële) ondersteuning.

Ouderparticipatie

Het jeugdbestuur onderkent het belang van de betrokkenheid van ouders van hun jeugdleden. Een goed wederzijds contact kan problemen voorkomen. Bovendien is ouderparticipatie een goede manier om andere kaderleden – vrijwilligers – te ontlasten.

Ouders worden gevraagd voor vervoer bij uitwedstrijden, tijdwaarnemen bij zaalwedstrijden, kantinediensten gedurende het seizoen rondom thuiswedstrijden en tijdens trainingen, het wassen van de wedstrijdshirts, maar zij zijn ook vaak betrokken bij nevenactiviteiten. Ook zijn er ouders in besturen, commissies en als teamkader actief.

Geheel naar de beleidsregels van “Het Kloppend Hart” tracht het jeugdbestuur alle ouders in welke – bescheiden – hoedanigheid dan ook, een taak of deeltaak op zich te laten nemen.

Betrokkenheid van ouders waarborgt het plezier dat hun kinderen bij de vereniging hebben.