Jaaaaa……

……. we mogen weer !

Heb je net een mooi epistel geschreven over waar het bestuur de afgelopen weken mee bezig is geweest verandert de persconferentie van onze premier ineens de hele boel. Wat? We mogen weer? Nou ja, in beperkte mate dan. Onze jongste jeugd is weer welkom voor trainingen 😊 De tieners ook, maar ja, hoe houdt je die op 1,5m afstand van elkaar?

Gelukkig hadden we voor deze dinsdagavond al een video-bestuursvergadering afgesproken en konden we na de persconferentie meteen aan de bak. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het in het vat gooien zodat we aan de RIVM-maatregelen kunnen voldoen? Hoe denken de jeugdtrainers er over? Hoe maak je in godsnaam een 1,5m training voor die tieners? Allemaal vragen die je dan in een korte tijd moet beantwoorden. Gelukkig hadden we in de afgelopen dagen al een epistel geschreven over wat te doen als we weer bij elkaar zouden mogen komen, weliswaar op de 1,5m waar we in eerste instantie van uitgingen, maar toch. Welke sportgroep kan er op 1,5m meter sporten? Hoe drink je koffie op 1,5m? Moet er een lijn voor de bar? Mogen de toiletten wel gebruikt worden en onder welke voorwaarden? Hoe zit dat met de bal? Aan welke maatregelen zouden we überhaupt moeten denken om weer een beetje te kunnen sporten?

Dat stuk was dus een mooi uitgangspunt om te gebruiken nu de jeugd weer mag gaan trainen. Na de vergadering is er meteen een briefing naar het jeugdkader gegaan. Met daarin onze randvoorwaarden en wat van onze vragen. Uberhaupt de vraag of zij het zien zitten en hoe zij denken de trainingen te kunnen verzorgen. Waar moeten we aan denken? Donderdag wordt er een klap op gegeven tijdens een videogesprek met bestuur en jeugdkader. Dus houdt de berichten op onze site en op andere media in de gaten. 

Dus niks geen mooi verhaal over briefkaarten die we verstuurd hebben, niets over het interview en het filmpje van Rotterdam SportSupport over de gevolgen van de crisis waar wij aan mee mochten werken, niks over het leuke virtuele Paasweekend met allerlei leuke berichten en oude foto’s, niks over de voorbereidingen op technisch vlak voor het volgende seizoen, niks over de diverse contacten met Sportsupport en het Sportbedrijf, niks over de klussen aan de Sparrendaal waar Marijke lekker in de weg loopt……..   nee, moet je ineens een verhaal gaan schrijven over het weer mogen trainen van de jeugdteams…….

….. maar stiekem vinden we dat toch wel leuker 😉

Het bestuur

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email