Lid worden

Meedoen?

Voordat je besluit lid te worden mag je eerst een aantal keer gratis meedoen. Hiervoor kun je gewoon naar een training of sportuurtje komen en je melden bij de trainer. Als je alleen wilt kijken, dan mag dat natuurlijk ook.

Inschrijven

Wil je lid worden? Download dan één van de inschrijfformulieren met toelichting.

Om deze formulieren te kunnen bekijken heb je Adobe Reader nodig. Dit programma kun je gratis downloaden op de site van Adobe. Klik hiervoor op het onderstaande plaatje.

Contributie

  • NSL = Niet Spelend Lid
  • Bij het Seniorensportuurtje en de FitClub kan men ook €3,10 per keer betalen.
  • Handballeden en deelnemers van het Seniorensportuurtje kunnen zonder bijbetaling meedoen met Jeu de boules, Nordic walking en tennis. Andersom geldt dat niet. Men betaalt altijd de contributie van de duurste sport waar men aan meedoet.

Contributie seizoen 2014-2015Contributie 14-15 E

Kortingsregelingen

In een aantal gevallen kun je korting krijgen:

  • 3e lid uit één gezin: 50% korting

  • Studenten van het MBO, HBO en WO die zich als nieuw lid inschrijven krijgen op vertoon van hun studenten-OV-jaarkaart of het inschrijfbewijs van de opleiding gedurende het eerste jaar 50% korting op de contributie.

Denk je om een andere reden in aanmerking te komen voor korting, neem dan even contact op met het bestuur.

Jeugdleden kunnen via school een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie bij het Jeugdsportfonds. Dit geldt ook voor jeugdleden t/m 18 jaar met een beperking.

Volwassenen met een beperking met een minimum-inkomen kunnen bij SportMEE (tel. 010-2821111 of sport@meerotterdam.nl) een aanvraag doen voor (financiële) ondersteuning.

Ouderparticipatie

Het jeugdbestuur onderkent het belang van de betrokkenheid van ouders van hun jeugdleden. Een goed wederzijds contact kan problemen voorkomen. Bovendien is ouderparticipatie een goede manier om andere kaderleden – vrijwilligers – te ontlasten.

Ouders worden gevraagd voor vervoer bij uitwedstrijden, tijdwaarnemen bij zaalwedstrijden, kantinediensten gedurende het veldseizoen tijdens thuiswedstrijden en trainingen, het wassen van de wedstrijdshirts, maar zij zijn ook vaak betrokken bij nevenactiviteiten. Ook zijn er ouders in besturen, commissies en als teamkader actief.

Geheel naar de beleidsregels van “Het Kloppend Hart” tracht het jeugdbestuur alle ouders in welke – bescheiden – hoedanigheid dan ook, een taak of deeltaak op zich te laten nemen.

Betrokkenheid van ouders waarborgt het plezier dat hun kinderen bij de vereniging hebben.