Nieuwe tenues, verenigingsshop en acties

Zondag 3 februari leek het wel ‘Heel Holland bakt’ in sporthal de Enk. De meiden C-jeugd hadden allerlei taarten, cup cakes, brownies en cake gebakken. De dames stonden vanaf 10 uur in de startblokken om deze aan de liefhebbers te verkopen. De zaken gingen erg goed en rond half 11 kwam er al een eind aan hun voorraad. De kinderen van de D-jeugd hadden gelukkig ook nog wat gebak neergezet in de keuken. De meiden C hebben, terwijl de D-jeugd hun wedstrijd aan het spelen waren, ook nog een groot deel van dit gebak verkocht. Er werd zelfs nog per ongeluk een traktatie van dames 1 verkocht! Sorry Nancy en Chloe!

Een week eerder was er aan de bar in de kantine ook al gebak te kopen van de F-jeugd en de Djeugd. Ook waren Sumi en Quen-Tessely in de wijk lege flessen in gaan zamelen en verkochten ze cup cakes. Bij elkaar hebben deze teams al 186 euro opgehaald.

Maar wat gaan ze doen met dat geld?

Als club kunnen wij in samenwerking met de Sportshop.com een nieuw shirt aanschaffen. De bedrukking en de broekjes moet Atomium zelf betalen. Hier hebben we bij de jeugd al 3 sponsoren en bij de senioren 2 sponsoren voor gevonden. Maar we hebben veel meer teams dan 5 en we moeten dus voor die andere teams geld bij elkaar zien te krijgen of nog meer sponsoren zien te vinden.

Alle jeugdteams hebben de opdracht gekregen om acties te verzinnen om geld bij elkaar te krijgen. De seniorenteams mogen dit natuurlijk ook doen, maar mogen ook zelf geld bijdragen aan de nieuwe broekjes en de bedrukking. De aan te schaffen tenues zijn van Atomium en zullen (zowel shirt als broekje) in de shirtjestas blijven na de wedstrijd.

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat er binnenkort een echte carwash bij de Enk te vinden is! Ook komt er een echte stormbaan in de Enk waar de F- en E-jeugd een sponsorloop zal houden. Van de andere teams horen wij graag welke acties zij gaan ondernemen.
We hopen dat iedereen de aankomende weken de jeugd wil helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Neem bij thuiswedstrijden wat losgeld mee om bijvoorbeeld heerlijk gebak te kopen.

Naast het nieuwe tenue krijgen wij ook onze eigen verenigingsshop. Hierin kan elk lid met 10% korting artikelen met gratis Atomiumlogo kopen. Hierin zullen de trainingspakken maar ook tassen, trainingssets, sokken en vele andere artikelen te vinden zijn.

Mocht het lukken om genoeg geld in te zamelen, dan hopen we de nieuwe tenues voor het einde van het zaalseizoen te presenteren met alle leden. We kunnen onze sponsoren laten zien hoe mooi wij er uit zien in ons nieuwe pakje!

Mocht er iemand nog willen sponsoren of een leuke actie weten, laat het ons weten. Je kunt Naomi Brandenburg of Brenda de Bruin hiervoor aanspreken.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email