Opzeggen en contributie 20-21

Het seizoen is al weer bijna ten einde. Raar idee als je het gevoel hebt dat de zomerstop net geweest is en we net weer begonnen zijn 😉  Maar het is wel zo. Als bestuur zijn we dan ook al weer bezig geweest met het eind van dit seizoen en met het volgende seizoen. Daarover hebben we het volgende te melden. 

  • Ons verenigingsjaar eindigt op 30 juni. Wil je dus stoppen met sporten bij ons dan moet je dat voor 1 juli aangeven bij de ledenadministratie. Dat kan per mail: ledenadministratie@atomium61.nl of per post: Grenenplein 4, 3077 WB Rotterdam. 
  • Wat de contributie voor volgend seizoen betreft heeft het bestuur besloten GEEN verhoging toe te passen. De huidige bedragen gelden dus ook voor het volgende seizoen. 

Binnenkort wordt de nieuwe teamindeling voor de jeugd gepubliceerd en zullen we een tipje van de sluier oplichten over alle leuke extra trainingsactiviteiten die volgend seizoen georganiseerd gaan worden. 

Omdat we nu een stukje seizoen hebben gemist, waaronder alle teamuitjes,  worden er ook plannen gesmeed om in de zomervakantie wat activiteiten te organiseren.  E.e.a. is natuurlijk wel afhankelijk van hoe de Corona-richtlijnen verder versoepeld worden. 

Dus let op het nieuws op deze site en Facebook !!

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email