Presentatie van de nieuwe tenues.

Zaterdag 18 mei was het dan eindelijk zover. Alle jeugdteams mochten in hun nieuwe tenue hun wedstrijd spelen. Alsof het zo afgesproken was, liet het weer zich van zijn beste kant zien. Onder het stralende zonnetje mocht de F-jeugd de dag aftrappen. Zij speelden een hele goede wedstrijd. Met het vaste team en 2 kinderen die een wedstrijdje mee mochten spelen, lieten zij het publiek zien hoe je samen in de aanval gaat en samen verdedigd. Na de wedstrijd was het tijd om de sponsor in het zonnetje te zetten. Dave Kroezen van VETkanaal en de papa van Kenza werd naar voren geroepen. Vetkanaal heeft de F jeugd en de E1 gesponsord. Hij kreeg een cadeau uit handen van Kenza en een groot applaus van het publiek.
Dave kwam ook niet met lege handen. Hij had voor alle kinderen een mooie pet met daarop VET! De F-jes zagen er ook echt VET uit ook met deze coole petten. Daarna moesten ze nog even op de foto.

 

De E1 moest in Berkel en Rodenrijs spelen. Onze reizende reporter was ook daar aanwezig om mooie foto’s te maken van de spelers in hun nieuwe tenue. De E1 heeft door deze mooie tenues vleugels gekregen. Sindsdien spelen ze hele goede wedstrijden waarin ze heel goed samenspel laten zien.

Ook zij zijn gesponsord door VETkanaal. VETkanaal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van vette afzuigkanalen met name in de horeca.

Namens de F-jeugd en de E1 willen wij Dave Kroezen hartelijk bedanken.

Na de wedstrijd van de F-jeugd, was de D-jeugd aan de beurt. Ook zij zagen er geweldig uit in hun mooie tenue. De D-jeugd heeft heel hard gewerkt maar de tegenstander was letterlijk en figuurlijk een paar maten te groot. De tegenstander was misschien beter in handbal maar onze D-jeugd zag er het mooist uit!  En dat handballen komt wel goed bij deze kinderen want ze leren elke week weer nieuwe vaardigheden.
Bij dit team helpt Jaron Frenk met de coaching. Zijn dochter Alannah had de eer om haar vader namens de club te bedanken. Jaron is al jaren algemeen sponsor van Atomium. Hij is ook shirtssponsor van Heren 1. Zonder een algemeen sponsor is het voor een club heel moeilijk om rond te komen. Wij hopen dat Ontrac, het bedrijf van Jaron, nog lang sponsor van onze club zal blijven en dat het schilderij een mooie plek op het kantoor van Jaron krijgt.

Het programma was na de D-jeugd nog lang niet afgelopen. Het was nu de beurt aan de E2. Dit team wordt gesponsord door Vink Groep. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Gevelreiniging, Voegwerken, Woning Isolatie, Steigerbouw, Betonreparaties en Kwaaitaalvloeren. De vader van Feline, Wesley van Amerongen neemt de steigerbouw voor de Vink groep voor zijn rekening. Daarom heeft de E2 zowel op de voor als op de achterkant van hun shirt reclame. Helaas kon Wesley er niet bij zijn. Wij zullen nog een mooie foto maken van het team met Wesley en van de overhandiging van het sponsorcadeau. We zullen dan Vink groep Steigerbouw goed in beeld nemen.

Na de E2 moest de Gemengde C-Jeugd beginnen aan hun wedstrijd. Dit leuke team met jongens en meiden in de puberleeftijd wordt gesponsord door Axiwi. Voor mensen die wel eens handbalwedstrijden op televisie kijken, kunnen deze sponsor op de shirts van de scheidsrechters in de Beneliga en de Eredivisie zien. Ook bij enkele internationaal fluitende scheidsrechters staat Axiwi op de rug. Dit bedrijf verzorgt onder andere de communicatiesystemen voor scheidsrechters in verschillende sporten. De opa van Rozanne heeft namens Axiwi gezorgd voor deze mooie tenues. De officiële overhandiging van het sponsorcadeau moet nog plaatsvinden en dan zullen we ook daar weer mooie foto’s van maken.

Toen was het tijd voor de Dames C-jeugd. Dit team speelt al het hele seizoen goed handbal. Zij spelen goed samen en met name in de verdediging zijn zij erg sterk. Zelfs op de foto kun je zien dat het echt een team is. Iedereen wist waar zij wilde staan of zitten en de foto was dan ook heel snel genomen. De meiden waren zo blij met hun nieuwe tenue dat ze vrijdagavond een ‘sneak preview’ wilden. Toen ze het nieuwe tenue hadden gezien, kon er pas getraind worden.

Het laatste team van deze mooie handbaldag, was de Heren B-jeugd. En ondanks dat zij natuurlijk niet zo uitbundig zijn (iets met niet stoer of zo!) waren ook deze jongens trots op hun nieuwe tenue. Zij spelen altijd al erg snel en fysiek handbal, maar nu leek het of ze nog sneller waren.

Onze club heeft nog een algemeen sponsor. Dit is 4FruitCompany. 4FruitCompany is een nationaal en internationale im- en exportorganisatie in groente en fruit. 4FruitCompany  is de shirtsponsor van ons Dames 1 team. Op een later tijdstip zal ook Niek van Steijn het sponsorcadeau overhandigd krijgen. Natuurlijk zetten wij hiervan ook de foto’s online.

Namens het Bestuur dank aan Brenda die dit allemaal voor elkaar heeft gekregen. Chapeau!!

Kijk voor meer foto’s van deze dag in ons fotoalbum: https://flic.kr/s/aHsmE9sbb9

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email