Presentatie van de nieuwe tenues

Zoals iedereen ondertussen wel weet is Brenda de Bruin afgelopen maanden druk bezig geweest om alle teams, daar waar het nodig was, van nieuwe shirts en broekjes (zwarte!, dat dan weer wel 😉 ) te voorzien. Bij die teams waar de shirts nog goed waren is gekozen voor nieuwe reserveshirts. 

A.s. zaterdag worden de nieuwe tenues uitgedeeld en gepresenteerd bij de F, E1 en E2. Andere teams volgen op andere dagen.  Bij de presentatie hoort ook het in het zonnetje zetten van de verschillenden sponsoren. Want dankzij hen is het gelukt het hele plan voor m.n. de jeugd voor elkaar te krijgen zonder eigen geld van de vereniging. 

Het bijzondere aan dit hele plan is dat we nu ook broekjes hebben voor alle jeugdteams welke in de shirtjestassen blijven. (Nieuwe) jeugdleden hoeven dus niet meer te zorgen voor een eigen broekje, wel zo fijn als je een kleine portemonnee hebt. Daarnaast staat het ook wel zo netjes als iedereen in hetzelfde broekje speelt. 

Dus wil jij weten wie die gulle sponsoren zijn? Kom dan zaterdag naar de presentatie bij de F en/of E-jeugd.

Namens het bestuur grote dank aan alle sponsoren: Vetkanaal, Vink Groep, axiwi.com, Ontrac Consultancy en 4Fruit Company. En uiteraard ook dank aan sportshop.com en Brenda voor het mogelijk maken van dit alles. 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email