Standen zaalcompetitie

Met nog één wedstrijdweekend voor de boeg kunnen we de balans wel gaan opmaken.

DS1 is afgelopen zaterdag kampioen worden en kunnen desnoods de laatste wedstrijd verliezen. Maar winnen is natuurlijk leuker. Daarnaast staan ze 29 maart in de halve finale van de Jan Alma Cup. Zullen ze de finale halen?

DS2 heeft zich gehandhaafd in hun klasse. Plaats 8 van de 9 is het resultaat.

HS1 is helaas gedegradeerd. Na het stoppen van wat ‘oude mannen’ moest er gebouwd worden aan een nieuwe team. Dat bouwen gaat volgend seizoen verder in de 2e divisie.

HS2 had een zwaar seizoen, maar hebben zich wel weten te handhaven door te eindigen op de 8e plaats van de 9.

HS3 staat op dit moment op de 8e plaats van de 10. Theoretisch kunnen ze nog eindigen op plaats 6 of 7, maar dan moeten beide ploegen die boven hen staan verliezen en zijzelf winnen komende zondag.

DB heeft een goed zaalseizoen gedraaid en eindigt op een 3e plaats.

HB kan KAMPIOEN worden als zij komende zaterdag hun wedstrijd winnen of gelijk spelen.   Dus allemaal komen met je toeters en je bellen !!

DC heeft het dit zaalseizoen ook heel goed gedaan. Er was nog even hoop dat ze kampioen konden worden, maar door een verloren wedstrijd vorige week blijven ze steken op plaats 2 of 3.

GCj eindigt op een mooie 2e of 3e plaats. Een mooi resultaat voor dit nieuw gecreëerde team.

Djeugd heeft helaas dit seizoen tot nu toe nog maar 1 wedstrijd gewonnen en eindigen dus onderaan in hun poule. Misschien kunnen ze komend weekend nog een paar puntjes pakken bij de laatste wedstrijd?

Maar ongeacht op welke plaatsen de teams geëindigd zijn, het is een leuk en gezellig zaalseizoen geweest. Zeker met al die lekkere en leuke activiteiten van de jeugdteams ihkv de nieuwe tenues. Nu op naar het veldseizoen voor nog meer leuke wedstrijden en gezelligheid langs de lijn.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email