Stichting Bafang Kids Steun zoekt vrijwilligers

Stichting Bafang Kids Steun is  een kleine vrijwilligersorganisatie die nu negen jaar bestaat en opgericht is vanuit het streven kinderen en jongeren in Banfang, een dorp in Kameroen, te ondersteunen.

Leopold Foussom, de huidige trainer van onze herenselectie, is voorzitter van deze organisatie en is geboren en getogen in Bafang. Namens hem brengen we het onderstaande onder jullie aandacht.

De organisatie heeft een aantal deelprojecten gericht op onderwijs en sport. Zo worden er in de zomer drie weken lang zomervakantieactiviteiten georganiseerd voor kinderen uit het dorp. Er is zowel aandacht voor culturele als sportieve activiteiten. De weken worden afgesloten met een mini Olympiade waaraan honderden kinderen deelnemen. Vrijwilligers van met name sportverenigingen uit Nederland gaan mee om de activiteiten te ondersteunen en mee te helpen uitvoeren. Dat is uiteraard een geweldige ervaring.

Voor deze zomeractiviteiten in 2017 is men nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt dat jou wel wat? Ga dan naar de speciale voorlichtingsmiddag op zaterdag 14 januari a.s. Deze vindt plaats van  14.00 uur tot 17.00 uur in onze kantine aan de Sparrendaal 91.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email