Stukken Algemene Leden Vergadering

Zojuist zijn de agenda en de stukken voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdag 6 oktober 2020 naar alle leden gemaild.  Alleen aan de financiën, bijlage 4, wordt nog de laatste hand gelegd. Deze bijlage zal in de loop van de week alsnog gemaild worden.

Heb je geen mail ontvangen? Vraag dan de stukken op bij secretariaatatomium61@gmail.com.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we maar een beperkt aantal personen ontvangen in de kantine aan de Sparrendaal. Om geen mensen teleur te moeten stellen op de avond zelf, omdat we ze niet meer binnen mogen laten, vragen wij om je vooraf aan te melden indien je aanwezig wilt zijn in de kantine. Dit kan t/m maandag 5 oktober 18.00 uur door deze mail te beantwoorden.

Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat in deze tijd niet iedereen zich prettig voelt om met een groep bij elkaar te komen. Daarom zullen we ook de mogelijkheid bieden om online mee te vergaderen door middel van videobellen met Cisco Webex. Ook hiervoor geldt, vooraf aanmelden voor maandag 5 oktober 18.00 uur door deze mail te beantwoorden. Vervolgens zal je dan een mail krijgen met een uitnodiging en instructies.

Zaterdag 3 oktober om 14.30 uur zal er een bijeenkomst zijn om uitgebreid de financiële cijfers te bespreken met de penningmeester. Ook hiervoor vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdag 2 oktober 18.00 uur, door deze mail te beantwoorden.

 

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email