Tja….

……. daar zit je dan als bestuurslid ……. nog steeds thuis. In een periode dat normaal gesproken de buitentrainingen van de handballers al weer waren begonnen en we het afgelopen weekend de eerste veldwedstrijden hadden gespeeld. Het was er wel het geschikte weer voor, in de zon langs de lijn met een drankje en hapje in de hand. Helaas zullen we nog even moeten wachten. 28 april weten we of er een einde komt aan deze verplichtte sluiting van de sportvereniging of niet. Houden we nog een stukje over van het seizoen?

Van handballen zal niet veel meer komen, zeker niet in competitieverband. Maar wat let ons om als we weer mogen beginnen naar alternatieven te zoeken? Er zijn vast wel verenigingen om ons heen die onderlinge wedstrijden zouden willen spelen. Of gewoon een gezellige familiedag? Of ?? Heb jij een leuk idee of wil je helpen met het organiseren? Geef je dan op bij André 06-51845214

Gelukkig kunnen de recreatiesporten t.z.t. gewoon weer beginnen zonder allerlei alternatieve oplossingen te moeten zoeken. Dat is wel zo prettig 🙂 

Na de vorige blog zijn er wat ontwikkelingen geweest. Zo is het jeugdkamp geannuleerd en is #debalvanatomium het www opgestuurd. Die bal is inmiddels ook bij andere verenigingen en bij leden van Tommerup DK aangekomen, de Deense vereniging waar wij al vele jaren een vriendschapsband mee hebben.

Op de achtergrond is het bestuur bezig om te bekijken of wij ook in aanmerking komen voor de 4000,= tegemoetkoming die voor sportverenigingen beschikbaar is gesteld. Ook hopen wij binnenkort duidelijk te hebben welk bedrag we beschikbaar kunnen stellen om leden die zelf, of waarvan de ouders in financiële moeilijkheden zijn gekomen, aan het sporten te kunnen houden. Wij vinden namelijk dat niemand door deze crisis zijn of haar lidmaatschap op zou moeten zeggen. Als dat wel het geval is,  neem dan even contact op met Marijke 06-48230585 of via recreatiesportatomium61@gmail.com, dan kijken we samen naar een oplossing.

We hopen dat de leden die dat kunnen, gewoon hun contributie blijven doorbetalen. Onze vaste lasten gaan namelijk gewoon door (die eerder genoemde 4000,= dekt dat niet voor 100 %), dus die contributie-inkomsten zijn belangrijk om jullie straks allemaal weer te kunnen laten sporten.

Waar ook gewerkt wordt is in de kantine. Normaal gesproken hadden we de afgelopen periode keihard moeten werken om de kantine en kleedkamers weer helemaal spic & span te krijgen voor het veldseizoen. Nu staat daar al een paar weken een beetje de rem op. Met kleine groepjes en met de 1,5 m in acht nemend, onder de bezielende leiding van Maurice en Sandra, wordt er gestaag doorgewerkt aan de metamorfose van de kantine. Dat dat niet zo snel gaat als we ooit voor ogen hadden zal duidelijk zijn. Maar wij zijn daardoor niet minder blij met deze enthousiaste groep klussers. Hopelijk kan iedereen nog dit seizoen het resultaat bewonderen.

Tot slot wil ik zeggen: neem de maatregelen/richtlijnen van het RIVM serieus, zorg goed voor jezelf en je naasten en blijf gezond!

 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email