Tussen 40 en 80…..,

jarigen man- en vrouwkracht zetten zich afgelopen vrijdag en zaterdag in voor Atomium Doet.

Terwijl de peuters hun circuitje draaiden ondergingen de kleedkamers een grondige reiniging en werd de “toegangsweg” tot die kleedkamers uitgeruimd en weer als nieuw geschrobd.

De – vele! – ramen werden binnen en buiten, boven en onder met spons en zeem  glanzend gepoetst, de keuken- en barkastjes binnen geruimd en buiten gesopt.

Een aanhanger met overtolligheid vertrok naar de stort.

Uiteraard werden de 5 man en 6 vrouw ook van de nodige energie voorzien, daartoe was er lekkers bij de koffie en een gezellige lunchtijd.

Na de thee was het om 16.00u welletjes.

Tot zaterdag 9.00 uur.  Entree, toiletten, massage- cq flipperruimte en bestuurskamer werden van stof en vuil ontdaan. De straat voor de kantine schoongespoten, nog wat plantjes ter aarde besteld,

De werkkast in de keuken met witte verf en een nieuw voorraadrek werd weer fris en fruitig gemaakt.

Er waren nu 4 vrouw en 5 man om het e.e.a. te verrichten. Intussen was Ron er nog om een duik in de kruipkelder te nemen en Ronald om zijn licht op te steken.

Tot slot werd de kantinevloer geschrobd en met de beentjes hoog nog even een drankje gedaan. Waarna thuis op een wat aangenamere bank de ledematen hun verdiende rust konden krijgen.

Marco, Wim, Ger, Bas, Wim, Maurice, Marijke, Ria, Esther, Marijke, Rinske, Marijke en ondergetekende hebben gedurende 1 of 2 dagen tezamen in zo’n 125 uur gezorgd voor een kantine die er stralend op wacht om weer spelers en supporters te ontvangen van de veldcompetitie.

Een bijzonder dank voor hun bijdrage in deze aan Ger ( vader van Julia) en Marijke ( moeder van Storm)

Sari

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email