Van de JeugdCC

Zo, het nieuwe seizoen is al weer even bezig. En wij hebben de 1e activiteiten al weer achter de rug.

Zaterdag 21 oktober kon er door de F t/m C-Jeugd gegriezeld worden op de Sparrendaal tijdens Halloween. Verspreid over de kantine en de 2 velden moesten er in groepjes opdrachten gedaan worden. Hiermee konden puzzelstukjes verdiend worden waarmee aan het einde natuurlijk gepuzzeld moest worden. Het ene groepje deed er iets langer over dan het andere, maar uiteindelijk is het iedereen gelukt om de puzzel te maken. En ook dit jaar was, bijna, iedereen weer lekker griezelig verkleed.
De foto’s van deze avond zijn te bekijken via onderstaande link:
https://www.facebook.com/pg/Jeugd-Culturele-Commissie-Atomium61-728718883820357/photos/?tab=album&album_id=2210915685600662

Woensdag 29 november hadden Brenda, Marielle, Eline en Chloe een speciale training voor de F- & E-Jeugd en hun broertjes en zusjes, een echte Pietentraining. En toen ze bezig waren kwamen er in eens nog 4 Pieten langs ook! Wat was dat leuk zeg! De Pieten hebben eerst lekker meegedaan met klimmen en klauteren. Toen ze moe waren hebben de kinderen hun handbaltalenten laten zien. Natuurlijk kregen alle kinderen een lekkere chocolade letter en een cadeautje voordat de Pieten weer verder gingen.
Ook hier hebben we natuurlijk foto’s van gemaakt 🙂
https://www.facebook.com/pg/Jeugd-Culturele-Commissie-Atomium61-728718883820357/photos/?tab=album&album_id=2200757443283153

We hebben inmiddels ook de planning voor de rest van het seizoen gemaakt, dus hou de volgende datum’s vrij
* Zondag 17 december kerstdiner voor de D t/m A-Jeugd
* Zaterdag 17 februari jongens- of meidenavond
* Zaterdag 17 maart jongens- of meidenavond
* Vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april Paaskamp voor alle jeugd
* Zaterdag 26 mei Playbackshow voor alle jeugd

Helaas zijn André, Mariska & Chantal door verschillende omstandigheden gestopt met de JeugdCC, waardoor we dus nog maar met zijn tweeën. Gelukkig krijgen we hulp van de trainers/coaches van de teams, maar aanvulling van de JeugdCC is zeker welkom!
Dus wil jij ons komen versterken? Of gewoon bij een losse activiteit helpen? Laat het ons dan even weten 🙂

Yvette & Annemarie

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email