Van harte beterschap !!

Voor de meeste mensen is de zomerperiode er één van lekker reizen en buiten in de zon zitten. Maar helaas zijn er ook mensen die in deze periode onder het mes moeten of op de één of andere manier een blessure hebben opgelopen.

Zo heeft Martin van de Wijngaard (Club50-lid, vader van Isabella, Lorenzo, Rico en echtgenoot van Marja) een nieuwe nier gekregen. De operatie is voorspoedig verlopen, nu weer lekker opknappen en weer meer energie krijgen.
Je kunt hem een kaartje sturen:

Erasmus MC
Dokter Molenwaterplein 40
Afdeling NF, 10de etage, kamer G1001
3015 GD Rotterdam

Bij Vera Stam (Nordic Walking en kantinemedewerkster) is haar baarmoeder verwijderd. Ook bij haar is de operatie goed gegaan en verdere nabehandeling blijkt gelukkig niet nodig te zijn.

En last but not least, alhoewel wel minder ernstig: Marianne Bonardt (Nordic Walking en het SeniorenSportUurtje) heeft een teen gebroken.

Beide dames zijn gewoon thuis. Wil je één van hen (of allebei 😉 ) een kaartje sturen? Dan kun je het adres opvragen bij het secretariaat.

Alle drie een voorspoedig herstel gewenst en we zien jullie hopelijk na de vakantie gezond en wel weer aan de Sparrendaal.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email