Working’ at de carwash

Zaterdag 2 maart stonden de Dames B-jeugd op hun vrije zaterdag om half 10 al bij sporthal de Enk. Zij hadden emmers, sponzen en een stofzuiger bij zich. Voor de sponsoractie hadden zij verzonnen om auto’s te gaan wassen en stofzuigen. Er waren posters opgehangen in de sporthal en het bericht was op Facebook gedeeld.

Het zonnetje scheen en de eerste klant diende zich aan. Terwijl de klant haar kantinedienst vervulde, werd de auto keurig gewassen en gestofzuigd. Wat de dames B-jeugd echter nooit hadden verwacht, was dat dit pas de eerste van 30!!!!!! auto’s was. Er werd gezorgd voor nummertjes want het was niet meer bij te houden welke auto eerst moest. Ondertussen konden de wachtende klanten allerlei lekkernijen kopen bij de kassa en de dames B gingen onder muzikale begeleiding heel hard aan de slag met het wassen van de volgende auto’s.

Om 1 uur werden de laatste 2 auto’s gewassen en ondanks dat de meiden echt moe waren van het harde werken, werden deze auto’s met evenveel liefde als enthousiasme voor hun club gewassen. Het werk zat er op en de dames hadden een warme douche en droge kleding verdiend.

Deze dames hebben een aantal zeer betrokken ouders die niet alleen bij alle wedstrijden aanwezig zijn, maar ook bij alle festiviteiten en dus ook bij deze sponsoractie. Zij hebben voor de dames en hun coaches, die ook meegeholpen hebben, een heerlijke lunch verzorgd. Toen de dames lekker fris en fruitig uit de douche kwamen, stond er een mooi gedekte tafel klaar. De dames B n hun coaches schoven gezellig aan en hebben heerlijk geluncht. Na de lunch zijn zij met bijna het hele team gaan bowlen. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat de meiden coach Mariska 2x hebben laten winnen.
De dames hebben € 150, – euro opgehaald met hun actie en volgens ons ook een hele gezellige teambuildingsdag gehad.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email