Zondag 9 februari Dios A1 – Atomium A1

Deze zondag werden we door de storm naar Den Hoorn geblazen waar onze dames aantraden tegen Dios.
Vanaf de parkeerplaats werden we letterlijk naar de ingang geblazen waar uw verslaggeefster het overkappinkje bij de deur gevaarlijk zag en hoorde klapperen, als die ballon nou maar bleef staan. Het zal zeker een geldkwestie zijn maar je komt via een stenen gebouw binnen waar de kleedkamers en de kantine zich bevinden en stapt dan daarna de handbaltent binnen…….een paar bakstenen extra en je bouwt gelijk de sporthal eraan vast zou ik zeggen maar dat zal nogmaals een kwestie van geld zijn.

Omdat dit verslag wat later is geschreven dan normaal stel ik u de vraag :
Heeft u ook zo genoten van het wereldkampioen schaatsen ? Buiten de mooie prestaties viel mij de rit van Patrick Roest op tijdens de 10 kilometer. Snel van start gaan en dan bij 8.000 meter compleet instorten en ik zeg u ik zie een overeenkomst.

Waarmee ? Nou eerder met wie namelijk, en sorry ook deze keer weer een hoofdrol, de
scheidsrechter. Deze aardige meneer begon voortvarend met fluiten, veel fluiten voor lopen maar ook voor cirkel. En de cirkel daar kan je niet omheen, die is helemaal geel ingekleurd zeg maar. Op zich prima dat er goed gefloten wordt maar dan moet je niet in de 2e helft instorten en waar Patrick Roest bijna op handen en voeten over de finish kwam vergat deze scheidsrechter een doelpunt te noteren en ging klakkeloos van de stand op het bord uit die werd bijgehouden door jan en alleman die maar op een knopje wilde drukken………..

Conclusie ? Onze dames verliezen met 20-19.
Controleert u ons eigen nauwkeurige wedstrijdsecretariaat en u ziet 20 doelpunten voor Atomium staan.

En de wedstrijd zelf ? Mooie aanvallen van de meiden weer gezien maar om een lang verhaal kort te houden, de verdediging stond niet bepaald altijd als een huis en nee dat had niets met de wind te maken.
De dames zitten ingedeeld met teams die zeker aan elkaar gewaard zijn, het kan vriezen het kan dooien of je kan winnen of verliezen.
Komende zondag 23 februari staat de wedstrijd tegen Hillegom op het programma om 13.00 uur in de Enk.
Uit heeft Atomium deze wedstrijd uiteindelijk gelijk gespeeld, uit in Hillegom, maar ik verwacht een dikke overwinning zondag, dat moet absoluut kunnen !

Uw verslaggeefster

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email