60 jaar Atomium’61

Ja, dan ben je ineens jarig en besta je op 5 juli 2021 60 jaar. Een verjaardag in een rare periode. Normaal gesproken zouden de feestelijkheden al begonnen zijn. Dan zou de afgelopen Nieuwjaarsreceptie het startschot zijn geweest. Nu gaan we halverwege het jaar dat we 60 worden er pas mee beginnen. Alhoewel dat wel weer sneller is dan we in eerste instantie afgesproken hadden. We zouden immers pas in 2022 het 61-jarig-jubileum gaan vieren zoals afgesproken was op een ALV. De realiteit haalde dit plan echter in en daarom gaan we eerder aan de gang en gaan we het nieuwe seizoen al starten met een jubileum-activiteit. Hoe leuk is dat! Meteen gevolgd door meerdere activiteiten in 2021 en de eerste helft van 2022. De officiële receptie is praktisch de laatste jubileum-activiteit i.p.v. één van de eersten. Maar ach, als Atomium’61 waren en zijn we altijd al een beetje tegendraads, dus dit past wel in dat beeld 😊

Bij een jubileum horen ook jubilarissen. 60-jarigen, 50-jarigen, 40-jarigen …….  ga zo maar door. Maar ja, wanneer zet je die in het zonnetje? Geen officiële gelegenheid op korte termijn, dus dat is dan ook pas in 2022. Eigenlijk wel een beetje raar. Maar gelukkig kunnen we overal Covid de schuld van geven. Dus voorlopig houden we de jubilarissen nog even in spanning wanneer ze gehuldigd worden, vergeten worden ze in ieder geval niet. De 60-jarigen (Wim en Sari Chrispijn, Ton en Ria Chrispijn en Tiny van der Vliet) hebben we wel al op onze officiële geboortedatum een mooie bos bloemen gestuurd. Zo lang al lid van onze vereniging zijn, dat konden we niet zo maar voorbij laten gaan.

En wie jarig is trakteert natuurlijk. De recreatiesporters waren de gelukkigen om op onze verjaardag getrakteerd te worden op iets lekkers bij de koffie. Daarnaast zijn alle leden getrakteerd op een Jubileum-Flits met een consumptiebon die ze het nieuwe seizoen kunnen gebruiken. Een Jubileum-Flits met daarin de plannen voor de viering van het jubileum. Uiteraard zal de jubileumcommissie, die hard aan het werk is geweest om het programma te bedenken, gedurende het jubileumseizoen iedereen per Nieuwsbrief, social media en per affiches/flyers op de hoogte houden van de activiteiten.

Rest ons als bestuur iedereen een fantastisch jubileumseizoen te wensen en dat we maar weer samen vele mooie en leuke herinneringen mogen maken.

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email