12 juni a.s. Open dag!

De nieuwe teamindelingen moesten een maandje geleden opgegeven worden aan de NHV.
Komen wij er tot ons verdriet achter dat wij nog maar weinig leden overhouden bij onder andere de Superballers, F-jeugd en E-jeugd. Niet alleen omdat er toch wat kinderen gestopt zijn, maar gelukkig ook wel omdat naar zij de volgende categorie gaan om te handballen.
Maar nieuwe teamgenoten voor de spelers die nog wel in deze teams sporten c.q. handballen zijn meer dan welkom.

Daarom organiseren wij een open dag en wel op 12 juni a.s. van 10 uur tot 12 uur.
Dan komen natuurlijk sowieso alle spelers van de genoemde teams en nemen zo veel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes mee.
Die kunnen dan op een hele leuke manier kennis maken met het sporten en bewegen bij de Superballers en in aanraking komen met het allerleukste spelletje handbal bij de F- en E-jeugd. Omdat het een heel leuke dag moet worden, regelen wij ook een springkussen en als het lukt: een stormbaan. Dus er worden niet alleen spelletjes dan wel trainingen gedaan met handballen, maar er kan ook flink gesprongen worden op het springkussen.

Deze spelletjes en trainingen worden door trainers van de F-jeugd en E-jeugd en de begeleiders van de Superballers verzorgd.
Voor de ouders is er koffie of thee “on the go” want helaas mag er geen publiek toegelaten worden, maar wij zorgen dat door het noteren van telefoonnummers wij heel snel in contact kunnen komen met de ouders als dit nodig is.

De voorbereidingen zijn in gang gezet en nu gaan wij nog even kijken of wij ook kunnen regelen dat de zon die dag schijnt.
Wij gaan duimen dat er heel veel kinderen komen. Wij hebben er nu al in ieder geval zin in! 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email