Alles achter de schermen

En nee het is zeker niet de bedoeling dat alles achter de schermen blijft.
Nou ja voor een groot gedeelte wel, maar dat is meer omdat iedereen die in de Technische Commissie zit, zorgt dat het overgrote gedeelte van de werkzaamheden gewoon achter de schermen plaatsvindt. Jullie daar geen “last” van hebben, maar jullie wel gewoon lekker kunnen trainen en jullie wedstrijd in het weekend kunnen spelen.

Op dit moment vindt er wat meer dan normaal achter de schermen plaats.
Paul en ik zijn alweer een tijdje terug voorgesteld als de nieuwe coördinatoren van de TC en daarna lijkt het voor jullie alsof er verder niets veranderd is.
Logisch en daarom een kleine inzage wat wij de afgelopen periode gedaan hebben. Wat wij natuurlijk allemaal veel sneller wilden doen, maar even los van de situatie waarin wij met zijn allen zitten, vergen sommige zaken ook meer tijd dan dat je liever wilt. Tenminste dat hebben Paul en ik wel.

Intussen hebben wij aardig wat gesprekken gevoerd met mensen die al langere tijd allerlei “technische taken” op zich hebben genomen en dit gelukkig ook nog willen blijven doen. Je zou het namelijk niet denken, maar die mensen hebben de afgelopen jaren met een heel klein clubje heel veel taken op zich genomen. Paul en ik schrokken best van de lange lijst die wij van het bestuur kregen.

Wij hebben nog lang niet iedereen gehad, wij hebben nog steeds regelmatig gesprekken met mensen vanuit de Technische Commissie en zijn wij (vooral Paul) begonnen met de gesprekken met de huidige trainers/coaches voor de senioren. Nog niet alle gesprekken ingepland, dus ben jij een trainer/coach en heb je nog niets gehoord? Dan komen wij heus binnenkort bij je op de lijn.

Daarnaast is er al gekeken naar de teamindeling voor de jeugdteams voor volgend seizoen. Hebben jullie die al op de site zien staan? Dat was een aardige puzzel en het is ook jammer genoeg niet gelukt om voor alle categorieën een compleet team te krijgen. Dus daar de uitdaging om nieuwe leden erbij te krijgen. En natuurlijk gaan wij weer voor elk team dat wij wel hebben leuke, goede trainers/coaches zoeken!

En weten jullie waar nu serieus naar gekeken wordt? Een eigen beachhandbalveld.
Ja, dat is heel iets anders dan het handbal wat wij gewend zijn en ja je kan het een grote kattenbak vinden, en als je een hekel aan zand tussen je tenen hebt, is dit een klein drempeltje want je draagt speciale sokken. Maar het is wel de toekomst van de sport.
En hoe leuk is het als wij 3 verschillende spelvormen van handbal aan de leden kunnen aanbieden: zaal-, veld en beachhandbal!

En hoe leuk is het dat wij ook spontane aanmeldingen krijgen van mensen die ons bij de Technische Commissie willen helpen, dan wel die enthousiast reageren als wij hen benaderen en dat sommige huidige mensen die al in de Technische Commissie zitten best wat meer taken willen oppakken.

Wij worden hier heel blij van, moeten ons dus beseffen dat eigenlijk toch wel al best ver zijn in de oriënterende gesprekken en de verdeling van de taken ook langzaam ingevuld wordt.

Zodra alle taken verdeeld zijn, dan komen wij weer met een nieuw bericht.
Wil je niet op een nieuw bericht wachten en ons voor die tijd benaderen, over dit bericht of over wat dan ook?

Stuur dan vooral een berichtje naar debalvanatomium@gmail.com en wij nemen contact met je op.

Paul en Sandra

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email