Betaald parkeren vanaf 1 november

Helaas, ook in Vreewijk komen we er niet onderuit: per 1 november a.s. wordt er betaald parkeren ingevoerd. En wel op maandag t/m zaterdag van 9.00 – 23.00 en op zondag van 12.00 – 23.00.  

Het bestuur is met RotterdamSportsupport en de wijkmanager in overleg om oplossingen te zoeken om een groot aantal van onze leden een alternatieve parkeerplek te kunnen aanbieden. Of dat lukt voor 1 november is nog maar de vraag. Dus tot die tijd, en ook als de gevonden oplossing niet voor iedereen soelaas biedt,  zullen we onze toevlucht moeten nemen tot de straten rondom Vreewijk.

Eén van deze straten is de Smeetslandsedijk die achter de Sparrendaal langs loopt. Daar kan nog gratis geparkeerd worden. Via de parkeerplaats van de manege ben je dan zo op onze accommodatie aan de Sparrendaal.

Als je in de Enk moet trainen of spelen kun je natuurlijk ook op het begin van de Smeetslandsedijk gaan staan of aan de andere kant van de dijk in Lombardijen.

Woon je in de buurt dan is het natuurlijk verstandig om lopend of op de fiets te komen.

Houdt de berichten over de in een later stadium bedachte alternatieve parkeermogelijkheden in de gaten!! Tot die tijd ziet de situatie er als volgt uit:

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email