De BALV van 10 april 2021

Hierbij nodigen wij de leden uit voor een BALV op

zaterdag 10 april vanaf 15.00u 

De jaarcijfers ’19-’20 zullen dan besproken worden. Tevens willen we ook met de leden van gedachten wisselen hoe we onze financiële middelen de komende tijd in gaan zetten en willen wij over onze toekomstvisie in gesprek gaan.

Door de huidige Corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om in de kantine te vergaderen. Ondanks dat het (nog) niet in onze statuten staat maakt een tijdelijke noodwet Covid-19 het mogelijk om digitaal te mogen vergaderen en te stemmen.  Wil je meepraten, meld je dan aan bij André Brugman (abrugman@cisco.com) om deel te kunnen nemen aan deze digitale ledenvergadering.

De stukken zijn per email naar alle leden gestuurd. Het komt helaas voor dat sommige emailadressen oud zijn of dat de box vol zit, dus als je niets ontvangen hebt kun je de stukken opvragen bij het secretariaat: secretariaatatomium61@gmail.com 

Vragen die je n.a.v. de stukken hebt, of wil of kun je niet meedoen maar heb je wel vragen of voorstellen, stuur die a.u.b. per email VOOR woensdag 7 april 24u naar secretariaatatomium61@gmail.com. Alle vragen en voorstellen zullen ter vergadering besproken worden.

Hopelijk tot de 10e!

Het Bestuur

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email