De CoronaToegangsBewijs-check

Afgelopen zondag is er in de Enk gestart met de controle van de  coronatoegangsbewijzen. Deze dag werd het grootste deel van de dag gedaan door iemand die door het Sportbedrijf was ingehuurd. Met wat hiccups is dat redelijk verlopen. Geen discussies met de controleurs en geen sporters of bezoekers die we de deur hebben moeten wijzen. Dus dat was fijn.

Maandag bleek dat het Sportbedrijf niemand had kunnen inhuren, dus of we op korte termijn het zelf konden regelen. Dat is zo goed als het kan gelukt. Wat je ziet is dat er dan mensen opstaan die hun verantwoordelijkheid hierin oppakken. Chapeau.

Het streven is dat het Sportbedrijf zoveel mogelijk de controle bij de Enk gaat regelen, maar het kan dus zomaar zijn dat dat ze niet lukt en we het zelf op moeten pakken. Dan zullen wij op korte termijn mensen moeten benaderen of ze een uurtje of zo de controle kunnen doen. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar mensen die ertoe bereid zijn om op een oproeplijst te staan voor de avonden/dagen dat het Sportbedrijf het niet rond krijgt. Bv tijdens de training van je kind of voor de wedstrijd van je kind of een ander familielid. Wij zullen van onze kant ook zelf mensen benaderen.

Opgeven kan bij voorzitteratomium61@gmail.com

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email