Eindeseizoensactiviteit seniorensportuurtje

Maandag de 27e juli j.l. sloten we het seizoen 2019-2020 af. Met, net als het vorig jaar, een uurtje midgetgolf bij de Theetuin in Rijsoord.
Voor de zekerheid waren er ook bowlingbanen gereserveerd, mocht het weer tegenzitten. Diverse “smartphones” gaven om 11.00 uur fikse buien aan, maar zoals gebruikelijk op de maandagmorgen was het ook nu van 11.00 – 12.00 uur  gewoon droog en de eerste echte druppels vielen pas toen we aan de koffie o.i.d. zaten. Waarna zonneschermen in de functie van regenscherm uitkomst brachten. 
 
 
 
 
Met 23 deelnemers, zo goed als compleet, werden de 16 holes in creatieve variaties bezocht en ijverig de punten, tot in procenten, opgeteld. Het resultaat van dit sportieve festijn bracht Corry en Geeske met een ex aequo ( hoeveel punten weet ik niet meer, maar in ieder geval weinig )  als winnaars. Waarbij aangetekend, dat  Geeske nog een “hole in one” had. Ietwat meer goud dus.
 
 
 
Daarnaast was er nog een uitreiking van attenties aan diegenen, die ons in het prille coronasporttijdperk van koffie op de anderhalve meter voorzagen. En de hartelijke dank aan Henk voor de wijze waarop hij ons laat bewegen ging gepaard met een kadobon, evenals voor Piet voor het zetten van de, nu legale, koffie.
 
Het koffiemomentje na het midgetgolf werd door het merendeel van de groep nog gezellig voortgezet met een lunch. Deze was voor eigen rekening, het midgetgolf inclusief de consumpties is geheel gedekt door de bijdrage van de vereniging met aanvulling uit het eigen “lief en leed potje”. Zodat de verhouding van die besteding van dat potje duidelijk doorslaat in lief. Houden zo!
 
Inmiddels is het seizoen 2020-2021 – sinds 1 juli j.l. – van start gegaan. Met de hoop op betere tijden en een goede gezondheid voor een ieder een leuk, sportief en lenig seizoen.
 
Sari
Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email