Even voorstellen

Beste leden
 
Zoals jullie weten hebben we op de afgelopen ALV helaas de TC niet helemaal compleet kunnen krijgen. Een coördinator c.q. voorzitter bleef een vacante functie. Een belangrijke functie in het licht van de uitdagingen die voor ons liggen om de handbaltak te versterken.  Het HB is daarom erg blij om jullie te kunnen vertellen dat Paul Schaaij en Sandra Chrispijn zich aangemeld hebben om de TC te willen gaan coördineren. 
 
Sandra en Paul willen zich graag zelf bij jullie voorstellen: 
 
 

Voorstellen? Is dat echt nodig? Volgens ons zijn wij best al bekend bij de meeste leden, is een introductie denken wij niet nodig en leggen wij liever uit waarom wij ons bij de TC aansluiten.

De TC verzet heel veel werk voor onze vereniging en dat waarderen wij enorm. Daarom kunnen onze kinderen en wij -nou ja Paul niet meer 😉 – handballen. Wij hopen (en gaan er ook een klein beetje vanuit) dat iedereen van de TC dit ook nog blijft doen!

En daar willen wij de TC graag bij helpen.  Door hen te ondersteunen, begeleiden en verbinden. Daarnaast zijn wij graag het aanspreekpunt: binnen de TC en naar het hoofdbestuur toe.

Wij hebben hier onwijs veel zin in,  maar weten ook dat wij nog het nodige aan kennis moeten vergaren voordat wij echt weten wat de TC allemaal doet.

Daarom gaan wij contact met alle TC-leden opnemen om door te nemen wat zij allemaal doen, om hun ideeën op te halen en vooral om van hen te leren.

Wij spreken hen snel!

Paul en Sandra

 
.
Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email