Ja hoor……

….. daar gaan we weer !! De eerstkomende 5 weken mag er binnen niet meer gesport worden en aangezien handbal in de winter binnen gespeeld wordt en ook veel van de recreatiesporten in dit seizoen in een gymzaal of de kantine plaatsvinden, ligt alles stil tot 19 januari. Of je moet met 2 personen of met een groep van -18 jarigen buiten op onze accommodatie iets willen doen, dan mag het weer wel. Wij zullen jullie niet tegenhouden. De fitness-apparaten en de velden kunnen gewoon gebruikt worden.

Gelukkig hebben een aantal enthousiastelingen de afgelopen weken een paar super extra-trainingen o.l.v. bekende en onbekende gasttrainers voor de handbaljeugd georganiseerd. Wij hebben alleen maar positieve geluiden gehoord van de deelnemers en ouders. Hopelijk kunnen zij daar de komende weken op teren.

De meeste recreatiesporten hebben ook een aantal weken lekker kunnen sporten, helaas gaat hier nu ook weer een streep door. Een uitzondering daarop was het koersbal. Gezien de gemiddelde leeftijd van deze groep was besloten nog niet te gaan beginnen. En dat wordt nu dus nog even verlengd. Wij verwachten dat de trainers hun groepen wel weer in beweging gaan houden door filmpjes met hen te delen. Daar zijn het kanjers in.

We zullen dus helaas een flinke periode niet samen kunnen sporten. Probeer in die tussentijd zelf zoveel mogelijk in beweging te blijven en houdt de regels in acht. Maar vooral: blijf gezond !!

Rest ons jullie prettige feestdagen te wensen, ook al zullen die er dit jaar anders uitzien, en een goede jaarwisseling. Maak er ondanks de beperkingen een positief iets van met je dierbaren.

 

Het bestuur.  

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email