Nieuwe sponsors

De trainingspakken van zowel de heren- als damesselectie waren hier en daar aan vervanging toe. Daarnaast meldde zich een sponsor die wel interesse had om ons heren A-jeugdteam te sponsoren. Vanuit het bestuur werden de coördinatoren van de Technische Commissie uitgedaagd om meer sponsors te zoeken en de sponsor over te halen niet alleen de heren A-jeugd te sponsoren, maar dan ook de heren- en damesselectie.

De coördinatoren van de TC houden wel van een uitdaging, zijn streberig en overdrijven graag en dus gingen zij aan de slag! Dusdanig dat er nu niet 1 sponsor is aangetrokken, maar er vijf sponsors bereid zijn om onze heren- en damesselectie alsmede de heren A-jeugd voor de komende 3 jaar te sponsoren. De nieuwe trainingspakken, shirts en broekjes zijn inmiddels besteld. Het was even puzzelen waar alle sponsors een plekje kregen op de shirts, broekjes dan wel trainingspakken, maar dat hadden die coördinatoren er graag voor over 🙂

Onze nieuwe sponsors zijn:
Caeli installatietechniek, Cisco, SvdW installatietechniek, GCA Finance en E.E.N. Zorg.

Tijdens een officieel momentje voor en in de vakantie zijn alle vijf de sponsorcontracten getekend en daar werd natuurlijk met bubbels op getoost! Wij zijn hartstikke blij met de vijf sponsors!!

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email