Op vrijdag hebben we de Stuiterballen, de allerjongsten binnen onze vereniging.

Samen met een ouder of verzorger ontdekken de kinderen hun fysieke mogelijkheden. Lopen, springen, huppen, kruipen, rollen, draaien, balanceren, enzovoort. De opdrachten worden verwerkt in een spelvorm of in een parcourtje. En ondertussen leren ze tellen en kleuren herkennen.

Locatie: Sparrendaal 91, Rotterdam

Leeftijd: 2 en 3 jaar
Iedere vrijdag van 9.45u – 10.30u (behalve de schoolvakanties)

De lessen worden verzorgd door Julliette Barzilaij, een vakkracht die als één van haar specialiteiten het verzorgen van peutergym heeft. Meer over haar weten: kijk op www.juliette-events.nl

Men kan er voor kiezen het kind lid te maken van de vereniging voor €10,30 per maand. Het kind is dan aanvullend verzekerd voor ongelukjes tijdens, voor en na het sporten.  Opzeggen kan per 1 januari, per 1 juli of per de maand dat het kind naar de basisschool gaat. Of men kan er voor kiezen om met een strippenkaart 5 losse lessen te betalen á  €4,= per les.

Heb je een minimum-inkomen? Dan kan de contributie vergoed worden via het Jeugdfonds Sport.

Een keer gratis mee komen doen om te zien of het kind het leuk vindt mag altijd. En met een Rotterdampas krijg je nog eens een les gratis, dus 2 proeflessen voor 0,=.

Opgeven kan bij Marijke Bohnen: recreatiesportatomium61@gmail.com of bel /app haar op 06-48230585 of bij Annemarie van Duren, tel 06-50475210.  Gewoon een keer langskomen op de vrijdagmorgen kan natuurlijk ook 🙂