Resultaat van de Grote Club Actie 2019

Het is alweer een tijdje geleden dat de leden van onze club met lootjes van de Grote Clubactie langs familie, vrienden, bekenden en buren gingen om deze te verkopen. Tot half november hadden wij als de club de tijd om deze loten in te voeren. Brenda van Steenhoven en Suzan Kasanmoesdiran (de mama’s van Jordi en Sumi en Isa) hadden de taak op zich genomen om de loten in te voeren in de computer en de trainers en coaches zorgden voor het uitgeven en inzamelen van de lotenboekjes.

Onze jeugd zou geen Atomium-jeugd zijn als zij niet met een enorme energie en overtuigingskracht aan de slag gingen om de lootjes te verkopen. Er waren zelfs enkele slimmerds die op wedstrijddagen in de Enk lootjes gingen verkopen. Zelfs het publiek van de tegenstander was niet veilig voor hun verkoopkunsten.
Ook de senioren hebben hun steentje bijgedragen. De teams en de nordic walkers hebben allemaal zelf loten gekocht en ook nog loten verkocht.
Door de inzet van onze leden hebben we dit jaar een heel mooi bedrag binnen gehaald voor onze vereniging. In totaal is het € 1.549,80 geworden.

Dit bedrag zal besteed worden aan leuke activiteiten voor onze leden (te denken valt onder andere aan het jeugdkamp, maar dan wel dat van 2021 😉 ).
De leden die de meeste lootjes verkocht hadden, konden ook nog rekenen op een leuk prijsje. De meeste lootjes zijn verkocht door Sumi en Shalomi uit de D-jeugd. Zij hebben een nieuwe handbal gekregen.

Keano uit de GC-jeugd ging er vandoor met de 2 e plaats. Hij heeft een tosti-abonnement en een bidon gekregen.

Iedereen die zich in heeft gezet om de Grote Clubactie weer tot een succes te maken, heel erg bedankt voor jullie inzet. Ook alle leden die lootjes verkocht hebben bedankt! We hopen in oktober van dit jaar dat jullie weer met net zoveel enthousiasme en energie aan de slag zullen gaan om dit succes te evenaren!

Brenda

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email