Reünie 18 september 2021

Atomium’61 bestaat volgend seizoen 61 jaar.
Dit hopen wij natuurlijk met onze leden te vieren, maar wij willen dit feestje ook met een groep oud-leden vieren 

Ben jij, of ken jij, diegene die in de jaren 1985 t/m 1997 bij ons (al) lid was en speelde jij/zij toen in de heren of dames A?
Heb je zin om je (oud) teamgenoten weer eens te zien? Houd dan 18 september vrij vanaf een uur of 4 ’s middags en geef je contactgegevens door / vraag ze hun contactgegevens door te geven!
Ook vinden wij het leuk om de trainers/coaches van deze teams weer te ontmoeten … die zijn vast geen dag ouder geworden 😉

Doorgeven van de contactgegevens mag via debalvanatomium@gmail.com, via een PB en/of een appje.
Wij houden jullie dan verder op de hoogte van onze plannen op deze dag!
Het deel van ons bericht via Facebook en/of Instagram van Atomium’61stellen wij zeer op prijs, zodat wij zoveel mogelijk oud-leden bereiken.

Wij zijn best nieuwsgierig hoe het met onze oud-teamgenoten gaat, zijn ze veel ouder geworden dan wij, zijn ze nu toch eindelijk volwassen of zijn ze geen spat veranderd? Dit geldt natuurlijk vooral voor degene die wij niet meer zien. Het is leuk dat er spelers uit die tijd zijn, die nog steeds of weer op de vereniging rondlopen. Van hen weten wij dat wij natuurlijk of zij veel ouder zijn geworden, inmiddels volwassen zijn of een spat zijn veranderd sinds die jaren dat zij in de heren of dames A speelden …… maar dat houden wij voor onszelf 🙂

Wij zien de contactgegevens graag in grote hoeveelheden binnenkomen!

Namens de feestcommissie,
Gonen Frenk, Paul Schaaij & Sandra Chrispijn

PS natuurlijk is alles wat er in de huidige tijd bedacht wordt qua evenementen afhankelijk van de (dan) geldende RIVM maatregelen. 

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email