Reünie voor de A-jeugd jaargangen 1986 t/m 1997

HET IS BIJNA ZOVER!!
De reünie van de A-jeugd in de jaren 1985 t/m 1997, die op 18 september op onze mooie, historische locatie aan de Sparrendaal 91 zal worden gehouden. 
 
Daar waar grote triomfen zijn behaald, en reputaties zijn gesneuveld. Waar liefdes zijn opgebloeid, en harten zijn gebroken. Waar winnen heel belangrijk was, maar altijd met plezier. Maar waar vooral ongelooflijk veel mooie herinneringen zijn gemaakt. Zonnige, dromerige middagjes Sparrendaal, waar je in het gras lag weg te dromen, met op de achtergrond het geluid van aanmoedigingen en de scherpe scheidsrechter fluitjes. 
 
Kampen naar allerlei mooie plekjes in Nederland, waarna je meteen na terugkomst al meteen aan het kamp van volgend jaar zat te denken. Tripjes naar het buitenland (Keulen, Israël, maar vooral Denemarken) waar jarenlange en soms wel levenslange vriendschappen werden gesmeed. 
 
Al deze herinneringen scheppen een band, die we graag met jullie weer naar boven willen halen!
 
Wat kunnen jullie verwachten? 
  • De avond start om 19:00u en zal tot 01:00 de volgende ochtend duren.
  • Een leuk weerzien met je oude teammaatjes.
  • Een quiz om te zien wie zich nog het meeste kan herinneren van deze tijd.
  • Lekkere hapjes waaronder een all-time-favourite die niet mag ontbreken op een dagje/avond Atomium.
    De drank is voor jullie eigen rekening, maar het zijn gelukkig nog steeds Atomium prijzen!
 
Wat vragen we van jullie?
Deze avond kan geen succes worden zonder jullie hulp. Jullie zouden ons een groot plezier doen door ons zo veel mogelijk foto’s en/of filmpjes uit die periode toe te sturen. Liefst digitaal!!! Deze zullen we tonen tijdens de reünie. Daarnaast, voor de pubquiz, zijn we op zoek naar leuke feitjes, weetjes en uiteraard zo veel mogelijk roddels uit die tijd. Wie was altijd te laat met trainen? Wie had om de 2 maanden verkering met een ander? Wie was de absolute topscoorder? het maakt niet uit wat, maar stuur ons die vragen (en de antwoorden uiteraard), dan gaan wij er proberen een leuke quiz van te maken.
 
Stuur ons liefst voor 17 september 17.00 uur (2021) zo veel mogelijk, zodat we nog tijd hebben om er iets van te maken. je kunt dat doen op e-mailadres debalvanatomium@gmail.com.
 
Ten slotte, stuur deze mail eventueel door naar oude bekenden die in diezelfde periode bij jou in het (A-jeugd) team hebben gezeten of je trainer was en vraag hen zich aan te melden op dit e-mailadres. 
 
Alvast enorm bedankt en hopelijk tot snel!!!
 
PS
In principe is iedereen altijd welkom bij Atomium, maar voor deze ene keer vragen wij je zonder partner en/of kinderen te komen, zodat de avond echt alleen draait om die geweldige mooie herinneringen.
 
Paul Schaaij, Gonen Frenk en Sandra Chrispijn
Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email