Specialisatietraining

Het was al veel eerder de bedoeling:
Specialisatietrainingen organiseren voor de jeugdteams, maar door omstandigheden en dat suffe Corona, bleef dit leuke en goed idee op de plank liggen. Heel jammer!

Maar dan is het extra leuk dat het nu toch weer opgepakt is en de eerste specialisatietraining is bedacht.
Op 18 april a.s. is het zover, dan zijn er herensenioren bereid gevonden om de jeugdleden van de D-jeugd t/m de A-jeugd training te geven. En dan geen algemene training, anders is het ook een beetje raar om het specialisatietraining te noemen 😉  , maar een training voor die positie waar die herensenioren zelf ook spelen en waar jij ook heel vaak staat, of misschien juist voor de positie waar jij eigenlijk wel heel graag wil staan.
Je gaat in deze training dus niet met zijn allen in 1 grote groep aan de slag, maar juist in kleinere groepen en heel specifiek op een bepaalde positie in het veld.

Wij hopen, nee eigenlijk gaan wij er gewoon vanuit, dat alle jeugdleden vanaf de D-jeugd t/m de A-jeugd net zo enthousiast zijn als wij dit zijn en zich massaal gaan opgeven bij zijn/haar trainer(s) en wij iedereen op 18 april a.s. om 10 uur op de training zien.
Uiteindelijk duurt deze training tot 12.30 uur.

Zorg dat je voldoende drinken bij je hebt en misschien ook een kleine versnapering, want er zal vast intensief getraind gaan worden!

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email