Tsja

De persconferentie van 2 februari heeft helaas voor de sport nog geen goed nieuws gebracht. Wel fijn dat de jongere kinderen weer naar de basisschool of de kinderopvang mogen. Een plek waar ze hun vriendjes en vriendinnetjes weer kunnen ontmoeten. Een andere plek waar kinderen en tieners hun vrienden en vriendinnen kunnen zien is de sportvereniging. Fijn is het dan ook dat het jeugdkader olv Sandra en Paul de jeugdtrainingen weer opgepakt hebben op de zondag. Na de succesvolle reeks in de Enk nu buiten op de Sparrendaal, ondanks het koude weer. Dat er dan ook iets anders wordt gedaan dan alleen handbaltraining, want ballen vangen met deze kou valt niet mee, mag de pret niet drukken.  Zo had de Djeugd eerst een heuse bootcamp en hebben ze na het handballen ook nog wat gevoetbald.  

Het wachten is op het feit dat de oudere handballers ook weer in groepsverband mogen gaan trainen.

De recreatiesporters houden contact met elkaar in de diverse Whats-app-groepen. Ook worden daar filmpjes met oefeningen gedeeld die door de lesgevers zijn gemaakt. Alles om iedereen tijdens deze lockdown nog wat in beweging te houden. Laten we hopen dat de recreatiesporters snel weer samen mogen sporten. Dat is wel zo gezellig.

Ondanks de rustige tijd op handbalgebied hebben het bestuur en de vrijwilligers niet stil gezeten:

  • Alle vrijwilligers en relaties hebben een kleine nieuwjaarsattentie gekregen in de vorm van een doosje geluk. Omdat we ze niet op een handbaldag uit konden delen zijn ze rondgebracht door een klein groepje vrijwilligers.
  • Het NHV wil miv 10 en 11 april starten met alternatieve competities als de maatregelen het toelaten. De TC is nu aan het bekijken welk team aan welke competitie mee gaat doen.
  • De laatste hand wordt gelegd aan de toiletten en het verfwerk in de kantine.
  • De oude keuken is verwijderd, net zoals de barkoeling die kapot was.
  • In de week van 15 februari wordt de nieuwe keuken geplaatst en de nieuwe barkoeling is in bestelling.
  • De eerste stappen worden gezet om te kijken of Esport en/of beachhandbal voor ons realiseerbaar is.
  • De statuten en het huishoudelijk reglement worden tegen het licht gehouden zodat we op de komende ALV nieuwe versies door de aanwezigen goed kunnen laten keuren.
  • Onder begeleiding van RotterdamSportSuport wordt er gekeken naar hoe we meer mensen bij het werk voor de vereniging kunnen betrekken.
  • Wekelijks vindt er onderhoud plaats aan de buitenruimte.

Ongetwijfeld is deze lijst niet compleet, maar het geeft wel een redelijk beeld waar we binnen de vereniging zo mee bezig zijn.

Dus ondanks de stilte zijn we druk, maar liever zien we dat we weer normaal kunnen sporten en vergaderen zonder rekening te moeten houden met alle beperkingen door de maatregelen. Dat die tijd maar weer snel mag aanbreken.

Het bestuur

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email