Wat een gek jaar was het

Wat een gek sportloos jaar hebben we achter de rug. Of we in 2021 weer als vanouds kunnen sporten is iets dat we op dit moment alleen maar kunnen hopen.
 
2021 zou ook het jaar worden van ons 60-jarig jubileum. Helaas heeft Corona ook hier roet in het eten gegooid. Want hoe kun je iets gaan plannen als je nog niet weet welke maatregelen er zijn op welke momenten en wat er dus wel of niet door kan gaan? 🤔 Gelukkig kwam er iemand op het lumineus idee 💡 om dan maar het 61-jarig jubileum te gaan vieren. Want 61 jaar is tenslotte een mooie knipoog naar onze naam 😉 Wat overigens niet inhoudt dat we in 2021 helemaal geen aandacht aan ons 60-jarig zullen geven. De jubileumcommissie en het HB gaan zich hier hopelijk binnenkort over buigen.
 
Dus we hebben ondanks de Corona-maatregelen een hoop leuke dingen om naar uit te kijken. En als we allemaal nog even volhouden mogen we hopelijk snel weer bij elkaar komen om te sporten, kletsen, n biertje te pakken en te feesten.
 
Tot slot namens het bestuur de beste wensen voor komend jaar, op sportief vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak qua gezondheid en geluk.
Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email