We zijn begonnen !!

Waarmee? Met de verkoop van loten voor de GCA (Grote Club Actie) !

Alle jeugdleden en seniorteams hebben inmiddels (of krijgen nog) een verkoopboekje met een persoonlijke QR-code op de voorkant. Door de QR-code te scannen komen de kopers meteen op de verkooppagina van dat lid of team. Lekker makkelijk !

Hoe werkt het precies? Als je gaat verkopen kan men kiezen: of het formuliertje invullen of met de persoonlijke QR-code direct naar de verkooppagina gaan. Dus laat de koper de QR-code scannen en de verkoop kan beginnen. Of open je pagina op je eigen telefoon en laat de lotenkoper daar hun gegevens invullen.

Ook kun je die QR-code delen in allerlei app-groepen of op Facebook, dus je kunt al je vrienden en je hele familie bestoken 😉 En wat ook leuk is? Dat je je eigen stand kunt volgen door zelf de QR-code te scannen en op je persoonlijke pagina naar Mijn stand te gaan.

En voor iedereen die niemand tegenkomt met een boekje, je kunt ook via deze link loten kopen: https://lot.clubactie.nl/lot. Zoek op Atomium’61 en invullen maar!

En laten we met zijn allen ons best doen. Want van het opgehaalde geld gaan we nieuw sportmateriaal kopen. Materiaal om de trainingen nog leuker te kunnen maken, maar bv ook om nieuwe doelnetten voor bij de wedstrijden te kunnen kopen. 

DUS LET’S GO !!

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email