Yeah ….. we mogen weer !!

Praktisch alle beperkingen voor het sporten zijn opgeheven. Zo mogen we weer zonder de 1,5m regel sporten en mogen er weer onderlinge partijtjes gespeeld worden door volwassenen en gaat de handbaljeugd weer competitiewedstrijden spelen. De enigen die nog de pineut zijn zijn de seniorhandballers ☹ Trainen mag, alleen helaas nog geen competitiewedstrijden. Dat is balen !

Het betekent dus dat per aankomend weekend alle recreatiesporten weer als vanouds gaan beginnen zonder beperkingen, zowel binnen als buiten. De handbaljeugd gaat gewoon verder met trainen en mogen daarnaast competitie spelen en tja, de verruiming voor de senioren behelst dat zij nu wel weer gewoon zonder die 1,5m mogen trainen, maar helaas nog geen competitie gaan spelen. Dat is dan wel weer een beetje jammer. 

Ook mogen de kleedkamers en douches weer gebruikt worden. Alleen ……. heeft het bestuur, in overleg met de TC, besloten om daar voorlopig nog geen gevolg aan te geven. De laatste resten van de verbouwingen moeten nog opgeruimd worden en er moet nog schoongemaakt worden, daardoor is er op deze korte termijn nog geen mogelijkheid de kleedkamers te gebruiken. Dus we blijven gewoon nog even thuis omkleden.

Publiek langs de lijn mag nog steeds niet aanwezig zijn, maar omdat de kantine wel open mag is er voor een beperkte groep wel de mogelijkheid om daar iets te nuttigen. Wij denken dan m.n. aan diegenen die hun kind begeleiden naar en van het sporten, en dat zal toch m.n. bij de jongste leden zijn, en de begeleiders van de tegenstanders. Daarnaast zal er bij droog weer een terras zijn waar men ook mag zitten om iets te nuttigen.

Het zal duidelijk zijn dat we maar een beperkte capaciteit hebben, dus het vriendelijke verzoek om alleen te blijven als dat nodig is, en na afloop z.s.m. weg te gaan zodat een begeleider van een volgend team plaats kan nemen. MEN MAG NIET LANGS HET VELD GAAN ZITTEN als de kantine en het terras vol zitten !!!

Binnen en buiten moet men aan een tafel zitten, met max 2 personen aan een tafel en  met 1,5m afstand tot iemand die geen lid is van het gezin. Kinderen t/m 12 zijn daarvan uitgezonderd.

Als men binnen aan een tafel gaat zitten is een gezondheidscheck verplicht, daarvoor kan de QR-code gebruikt worden die aan de pui hangt, behalve als men even kort binnenkomt om iets aan de bar te kopen. Een mondkapje in de kantine is verplicht, mits men aan een tafel zit en iets eet of drinkt. 

Wij weten, het is nog niet ideaal, maar we moeten ons met zijn allen wel aan deze afspraken houden. Dus aan iedereen het verzoek hier aan mee te werken. En hopelijk kunnen we op de kortst mogelijke termijn weer naar de normale situatie: lekker langs de lijn zitten met een drankje en een hapje.

 

Het bestuur

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email