Yeah !!

We gaan heel langzaam weer richting ‘normaal’. Zo waren de afgelopen week de jeugdtrainingen en het sportuurtje van de Superballers weer op de avond, weliswaar niet op de gebruikelijke avonden, maar het voelt toch wel meer als normaal.  De senioren gaan deze week ook weer trainen en de recreatiesporten gaan ook weer één voor één opstarten. Zo beten de Stuiterballen afgelopen vrijdag de spits af, gevolgd door het Seniorensportuurtje op maandag, ZiB gaat donderdag beginnen en de tennissers gaan op zondag weer een balletje slaan.

Alles uiteraard buiten, dus nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn. Afgelopen week was het wel droog, maar op momenten errrug koud. Hulde aan al die jeugdleden die de kou trotseerden en gewoon kwamen trainen. Stoer.  

De 26-plussers en de recreatiesporters moeten nog steeds op 1,5m sporten en in kleine groepjes. Was er eerst sprake van duo’s, sinds gisteren weten we dat het per 16 maart in groepjes van 4 mag. Dat is dus wel een vooruitgang, maar ook dat vraagt van de trainers een stukje creativiteit om er onder die voorwaarden leuke trainingen van te maken.

Dat de handbaljeugd dit seizoen niet meer binnen gaat trainen en spelen zal duidelijk zijn, wel zijn zij en de 2e teams ingeschreven voor een alternatieve veldcompetitie. De selecties zijn ingeschreven voor een alternatieve zaalcompetitie. Wanneer en of die competities zullen starten is uiteraard afhankelijk van de maatregelen. 

Dus al met al wel weer wat meer mogelijkheden voor onze sporters, maar het wordt tijd dat we gewoon weer ‘ouderwets’ kunnen sporten met elkaar en dat er ook weer toeschouwers bij mogen zijn. Wat ons betreft kan dat niet snel genoeg zijn.

 

Het bestuur

Deel dit bericht:  Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email